Het nieuwe seizoen is begonnen en wat zijn we blij dat jong én oud weer aan het voetballen zijn!

Om amateurclubs financieel te steunen, heeft Albert Heijn in samenwerking met de KNVB de actie 'Voetbalpassie' gelanceerd. Een spaarprogramma, waarmee je Kwiek '78 kunt sponsoren, door simpelweg boodschappen te doen bij Albert Heijn, het kost jou helemaal niets verder.

Het werkt heel eenvoudig. Van 13 september t/m 3 oktober 2021 kun je bij Albert Heijn Voetbalpassiepunten sparen. Deze punten spaar je bij meer dan 1.500 huismerk- en A-merkproducten waaronder al het verse fruit van Albert Heijn en heel veel aantrekkelijke A-merken. Elke euro die wordt besteed aan de deelnemende producten, levert één punt op. En met iedere volle spaarkaart van tien punten sponsor je onze club al met één euro. Dus dat spaart lekker door!

Sparen gaat heel makkelijk via Voetbalpassie in de AH app. Hoe meer mensen er sparen voor onze club, hoe hoger het bedrag dat we kunnen ophalen. Breng dus ook je familie en vrienden op de hoogte van de actie en vraag hen mee te sparen!

Met Voetbalpassie helpen we dus samen onze club, maar door mee te doen, maak je zelf ook kans op toffe prijzen : leef een dag als een voetbalprof, win een meet & greet met Lieke Martens in Barcelona, beleef een clinic van en met de Oranje Leeuwinnen of win kaarten voor het Nederlands Elftal. 

Spaar je mee? Bevestig dan nu je deelname aan Voetbalpassie in de AH app en kies voor Kwiek '78!

Kijk voor meer informatie op www.ah.nl/voetbalpassie.