Kwiek 78
 
 
Kwiek 78 menu

HOOFDSPONSOR
Kramer Keukens

HOOFD JEUGDSPONSOR
Braasenpartners

Het Veer 92
1633 HD Avenhorn
Tel. 0229 - 541470
post@kwiek78.nl  

HOOFDSPONSOR
Kramer Keukens

HOOFD JEUGDSPONSOR
Braasenpartners

Beste leden,


In mei 2017 hebben de besturen van de verenigingen Kwiek’78 en RKEDO de intentie afgegeven om een samenwerkingsverband aan te gaan met de vrouwen en meidentak. 


Afgelopen anderhalf jaar heeft de commissie, die uit leden bestaat van beide verenigingen, met onmetelijk veel enthousiasme, inzet, energie en tijd, veel mogelijkheden gezien om tot een mooie samenwerking te komen. Tot afgelopen week leek het erop dat we aankomend seizoen zouden kunnen starten met het samenvoegen van enkele jeugdteams, de eerste stappen zijn hierin gezet. 


Vanzelfsprekend is het bij het komen tot een samenwerking tussen twee partijen, net als bij een huwelijk, geven en nemen, discussiëren en ook concessies doen. Helaas hebben wij zaterdag 24 maart, vanuit het bestuur van RKEDO moeten vernemen dat deze stap voor de partij RKEDO toch niet haalbaar blijkt.


U mag aannemen dat wij heel erg ons best hebben gedaan om tot een compromis te komen, echter zoals genoemd, daarvoor zijn twee partijen nodig.


Wij betreuren het ten zeerste dat hiermee een einde komt aan de mogelijkheden en kansen voor de jeugdspeelsters van beide verengingen om in onze gemeente te kunnen (blijven) voetballen in hun eigen leeftijdsgroep, op diverse niveaus, met plezier en kansen voor de toekomst.


Wij bedanken de commissieleden van RKEDO; Bob, Tino, Kevin, Harold en Leendert en de commissieleden van Kwiek’78: Dick, Bas, Chantal, Sam, Edwin en Kazia voor hun enorme inzet. 


Uw kunt zich voorstellen met wat voor deceptie wij achterblijven. 

 

Het Kwiek’78 bestuur


 

Nedflex Voetbalschool Stefan Dol Hoek Bouma Drukkerij Klaassen Dekker Wijnimport J. Bart Kinderparadijs Koggenland Visser 3D Design Loos Interieurbouw Veilig gevoel Int-Ext_Glasbewassing van Straalen ATAG Nederland RT Schilderwerken SPS Indrukwekkend GSEAutomatisering Braasenpartners Keurslagerij Jos Smal Duijn Teamsport Ed Laan de Kapper Franke Keizerskroon Bloemen MOSIGN FLEXPEDIA BandenService Bas Rundvee Pedicure ING Calibris Vakgarage Vlaar en Smal Bewegingscentrum Het Circuit FORTUNE VDBComputers PD Personeel Family Fashionata Run2Forty2 Dralco Goedkoopdrank.nl Footgolf Nederland Paraderma WJ_vd_Heide SpareRib Express Ootje Konkel Gerard Lenting Tweewielers Uw bedrijfslogo hier? Promo Base Belling Bol Schildersbedrijf Stoves Mate International Oppermannen.nl Berend Botje Kinderopvang RegioBank Pieter Leeghwater Installatie Monuta Floris Electrotechniek AEG Zanussi Brasserie de Grost Leuk Lopen Rondo_Afvalbeheer Kunst Bouwbedrijf

Ontwerp, realisatie en sponsering van deze website door GSE Automatisering - 2018