Kwiek 78
 
 
Kwiek 78 menu

HOOFDSPONSOR
Kramer Keukens

HOOFD JEUGDSPONSOR
Braasenpartners

Het Veer 92
1633 HD Avenhorn
Tel. 0229 - 541470
post@kwiek78.nl  

HOOFDSPONSOR
Kramer Keukens

HOOFD JEUGDSPONSOR
Braasenpartners

Dienstroosters

Agenda

          

Beste leden,


In mei 2017 hebben de besturen van de verenigingen Kwiek’78 en RKEDO de intentie afgegeven om een samenwerkingsverband aan te gaan met de vrouwen en meidentak. 


Afgelopen anderhalf jaar heeft de commissie, die uit leden bestaat van beide verenigingen, met onmetelijk veel enthousiasme, inzet, energie en tijd, veel mogelijkheden gezien om tot een mooie samenwerking te komen. Tot afgelopen week leek het erop dat we aankomend seizoen zouden kunnen starten met het samenvoegen van enkele jeugdteams, de eerste stappen zijn hierin gezet. 


Vanzelfsprekend is het bij het komen tot een samenwerking tussen twee partijen, net als bij een huwelijk, geven en nemen, discussiëren en ook concessies doen. Helaas hebben wij zaterdag 24 maart, vanuit het bestuur van RKEDO moeten vernemen dat deze stap voor de partij RKEDO toch niet haalbaar blijkt.


U mag aannemen dat wij heel erg ons best hebben gedaan om tot een compromis te komen, echter zoals genoemd, daarvoor zijn twee partijen nodig.


Wij betreuren het ten zeerste dat hiermee een einde komt aan de mogelijkheden en kansen voor de jeugdspeelsters van beide verengingen om in onze gemeente te kunnen (blijven) voetballen in hun eigen leeftijdsgroep, op diverse niveaus, met plezier en kansen voor de toekomst.


Wij bedanken de commissieleden van RKEDO; Bob, Tino, Kevin, Harold en Leendert en de commissieleden van Kwiek’78: Dick, Bas, Chantal, Sam, Edwin en Kazia voor hun enorme inzet. 


Uw kunt zich voorstellen met wat voor deceptie wij achterblijven. 

 

Het Kwiek’78 bestuur


 

Franke Run2Forty2 Bas Rundvee Pedicure Bol Schildersbedrijf Visser 3D Design Hoek Bouma PD Personeel RegioBank Braasenpartners Mate International WJ_vd_Heide Bewegingscentrum Het Circuit Kunst Bouwbedrijf FLEXPEDIA Goedkoopdrank.nl Ed Laan de Kapper RT Schilderwerken Veilig gevoel Int-Ext_Glasbewassing Duijn Teamsport Dralco Stoves Uw bedrijfslogo hier? Gerard Lenting Tweewielers Footgolf Nederland Vakgarage Vlaar en Smal Wijnimport J. Bart SpareRib Express Calibris FORTUNE Keizerskroon Bloemen Paraderma Dekker BandenService Monuta John Pronk transport Kinderparadijs Koggenland Oppermannen.nl Keurslagerij Jos Smal Pieter Leeghwater Installatie ING Loos Interieurbouw Family Fashionata Belling Berend Botje Kinderopvang GSEAutomatisering Brasserie de Grost Voetbalschool Stefan Dol ATAG Nederland Indrukwekkend Ootje Konkel VDBComputers van Straalen Floris Electrotechniek Nedflex Rondo_Afvalbeheer AEG Zanussi

Ontwerp, realisatie en sponsering van deze website door GSE Automatisering - 2018