Kwiek 78
 
 
Kwiek 78 menu

HOOFDSPONSOR
Kramer Keukens

HOOFD JEUGDSPONSOR
Braasenpartners

Het Veer 92
1633 HD Avenhorn
Tel. 0229 - 541470
post@kwiek78.nl  

HOOFDSPONSOR
Kramer Keukens

HOOFD JEUGDSPONSOR
Braasenpartners

Dienstroosters

Nieuws

Agenda

12-12-2018 KWIEK 1 - KSV 1

          

Beste leden,


In mei 2017 hebben de besturen van de verenigingen Kwiek’78 en RKEDO de intentie afgegeven om een samenwerkingsverband aan te gaan met de vrouwen en meidentak. 


Afgelopen anderhalf jaar heeft de commissie, die uit leden bestaat van beide verenigingen, met onmetelijk veel enthousiasme, inzet, energie en tijd, veel mogelijkheden gezien om tot een mooie samenwerking te komen. Tot afgelopen week leek het erop dat we aankomend seizoen zouden kunnen starten met het samenvoegen van enkele jeugdteams, de eerste stappen zijn hierin gezet. 


Vanzelfsprekend is het bij het komen tot een samenwerking tussen twee partijen, net als bij een huwelijk, geven en nemen, discussiëren en ook concessies doen. Helaas hebben wij zaterdag 24 maart, vanuit het bestuur van RKEDO moeten vernemen dat deze stap voor de partij RKEDO toch niet haalbaar blijkt.


U mag aannemen dat wij heel erg ons best hebben gedaan om tot een compromis te komen, echter zoals genoemd, daarvoor zijn twee partijen nodig.


Wij betreuren het ten zeerste dat hiermee een einde komt aan de mogelijkheden en kansen voor de jeugdspeelsters van beide verengingen om in onze gemeente te kunnen (blijven) voetballen in hun eigen leeftijdsgroep, op diverse niveaus, met plezier en kansen voor de toekomst.


Wij bedanken de commissieleden van RKEDO; Bob, Tino, Kevin, Harold en Leendert en de commissieleden van Kwiek’78: Dick, Bas, Chantal, Sam, Edwin en Kazia voor hun enorme inzet. 


Uw kunt zich voorstellen met wat voor deceptie wij achterblijven. 

 

Het Kwiek’78 bestuur


 

John Pronk transport Visser 3D Design Keizerskroon Bloemen Uw bedrijfslogo hier? Gerard Lenting Tweewielers Mate International Paraderma Voetbalschool Stefan Dol Floris Electrotechniek Indrukwekkend RT Schilderwerken Pieter Leeghwater Installatie FORTUNE Vakgarage Vlaar en Smal Footgolf Nederland Franke Hoek Bouma ING PD Personeel Run2Forty2 SpareRib Express AEG Zanussi Dekker Goedkoopdrank.nl Ootje Konkel GSEAutomatisering Monuta Bol Schildersbedrijf Brasserie de Grost RegioBank Veilig gevoel Nedflex Kinderparadijs Koggenland VDBComputers Int-Ext_Glasbewassing Kunst Bouwbedrijf Bewegingscentrum Het Circuit Oppermannen.nl ATAG Nederland Wijnimport J. Bart van Straalen Dralco BandenService Berend Botje Kinderopvang Stoves Rondo_Afvalbeheer FLEXPEDIA Calibris Ed Laan de Kapper Duijn Teamsport Loos Interieurbouw Family Fashionata Bas Rundvee Pedicure Keurslagerij Jos Smal Braasenpartners WJ_vd_Heide Belling

Ontwerp, realisatie en sponsering van deze website door GSE Automatisering - 2018