Kwiek 78
 
 
Kwiek 78 menu

HOOFDSPONSOR
Kramer Keukens

HOOFD JEUGDSPONSOR
Braasenpartners

Het Veer 92
1633 HD Avenhorn
Tel. 0229 - 541470
post@kwiek78.nl  

HOOFDSPONSOR
Kramer Keukens

HOOFD JEUGDSPONSOR
Braasenpartners

Beste leden,


In mei 2017 hebben de besturen van de verenigingen Kwiek’78 en RKEDO de intentie afgegeven om een samenwerkingsverband aan te gaan met de vrouwen en meidentak. 


Afgelopen anderhalf jaar heeft de commissie, die uit leden bestaat van beide verenigingen, met onmetelijk veel enthousiasme, inzet, energie en tijd, veel mogelijkheden gezien om tot een mooie samenwerking te komen. Tot afgelopen week leek het erop dat we aankomend seizoen zouden kunnen starten met het samenvoegen van enkele jeugdteams, de eerste stappen zijn hierin gezet. 


Vanzelfsprekend is het bij het komen tot een samenwerking tussen twee partijen, net als bij een huwelijk, geven en nemen, discussiëren en ook concessies doen. Helaas hebben wij zaterdag 24 maart, vanuit het bestuur van RKEDO moeten vernemen dat deze stap voor de partij RKEDO toch niet haalbaar blijkt.


U mag aannemen dat wij heel erg ons best hebben gedaan om tot een compromis te komen, echter zoals genoemd, daarvoor zijn twee partijen nodig.


Wij betreuren het ten zeerste dat hiermee een einde komt aan de mogelijkheden en kansen voor de jeugdspeelsters van beide verengingen om in onze gemeente te kunnen (blijven) voetballen in hun eigen leeftijdsgroep, op diverse niveaus, met plezier en kansen voor de toekomst.


Wij bedanken de commissieleden van RKEDO; Bob, Tino, Kevin, Harold en Leendert en de commissieleden van Kwiek’78: Dick, Bas, Chantal, Sam, Edwin en Kazia voor hun enorme inzet. 


Uw kunt zich voorstellen met wat voor deceptie wij achterblijven. 

 

Het Kwiek’78 bestuur


 

Keizerskroon Bloemen Calibris Keurslagerij Jos Smal PD Personeel Family Fashionata Berend Botje Kinderopvang Run2Forty2 Floris Electrotechniek Voetbalschool Stefan Dol VDBComputers SpareRib Express FORTUNE Belling WJ_vd_Heide Gerard Lenting Tweewielers Goedkoopdrank.nl ING Bol Schildersbedrijf AEG Zanussi MOSIGN Braasenpartners Promo Base Vakgarage Vlaar en Smal Footgolf Nederland Dralco Indrukwekkend RT Schilderwerken Dekker Kinderparadijs Koggenland Stoves van Straalen Kunst Bouwbedrijf Duijn Teamsport SPS Ootje Konkel Rondo_Afvalbeheer Veilig gevoel BandenService Int-Ext_Glasbewassing ATAG Nederland Pieter Leeghwater Installatie Ed Laan de Kapper Bas Rundvee Pedicure Leuk Lopen Loos Interieurbouw Oppermannen.nl Monuta RegioBank Mate International Paraderma GSEAutomatisering Nedflex Visser 3D Design Wijnimport J. Bart Franke Drukkerij Klaassen Hoek Bouma FLEXPEDIA Bewegingscentrum Het Circuit Brasserie de Grost Uw bedrijfslogo hier?

Ontwerp, realisatie en sponsering van deze website door GSE Automatisering - 2018