Kwiek 78
 
 
Kwiek 78 menu

HOOFDSPONSOR
Kramer Keukens

HOOFD JEUGDSPONSOR
Braasenpartners

Het Veer 92
1633 HD Avenhorn
Tel. 0229 - 541470
post@kwiek78.nl  

HOOFDSPONSOR
Kramer Keukens

HOOFD JEUGDSPONSOR
Braasenpartners

Ootje Konkel sponsor pupil van de week!!

Sommige dingen veranderen niet. Gelukkig maar want ook dit seizoen is Ootje Konkel weer de Pupil van de Week-sponsor bij Kwiek’78. Namens de PR commissie van Kwiek ’78 zijn we Ootje Konkel zeer dankbaar dat we bij de thuiswedstrijden de Pupillen van de Week weer blij kunnen maken met zo’n geweldige pannenkoekenbon!

 

 

Café Julius support Kwiek-1!

Een van de nieuwkomers in het dorp. Op de plek waar ooit Het trefpunt zat is Café Julius alweer enige tijd actief. Julius gaf aan ook graag wat te willen doen bij de mooiste, gezelligste en leukste sportclub van Koggenland, Kwiek’78 natuurlijk! Omdat het regelmatig voorkomt dat er een delegatie van onze Heren-1 aanschuift aan de bar, werd het hoog tijd om hier iets mee te doen. Vanaf de eerste thuiswedstrijd van onze toppers van het eerste wordt door Café Julius een heerlijke “eetbon” beschikbaar gesteld voor de “Man of the Match”. Daarnaast wordt er een liter bier per doelpunt gesponsord welke op dezelfde speeldag kan worden verzilverd. Namens de PR commissie van Kwiek’78 zijn we enorm blij met deze sponsoring en vertrouwen we erop dat dit het begin is van een geweldige samenwerking met elkaar!

 

 

Groet uit Avenhorn sponsor “Lady of the Match”.


Vorige week hebben Barry en Iskander van Groet uit Avenhorn hun sponsorcontract verlengd. De heren waren al trotse sponsor van een heerlijke dinerbon en blijven dit ook dit seizoen doen. De dinerbon is voor de meest opvallende en beste speelster van onze Kwieke Vrouwen-1 team. Elke thuiswedstrijd ontvangt één van de dames zo’n geweldige bon! 


Het is inmiddels bekend dat iedereen bij Groet uit Avenhorn terecht kan voor een heerlijke lunch of diner. Maar liefst 7 dagen in de week staan Barry en Iskander, samen met een prachtig team, klaar om alle gasten in de watten te leggen. Gaat het om een snelle hap of een heerlijk avondje uit? Bij Groet uit Avenhorn kan iedereen hiervoor terecht.


Namens de PR commissie van Kwiek’78 zijn we blij dat we de samenwerking kunnen voortzetten, bij een geweldige voetbalclub als Kwiek’78 hoort natuurlijk een fantastisch restaurant. 
 

Dralco RegioBank ATAG Nederland Goedkoopdrank.nl Gerard Lenting Tweewielers Keizerskroon Bloemen ING Monuta Stoves GSEAutomatisering WJ_vd_Heide Ootje Konkel Wijnimport J. Bart Berend Botje Kinderopvang Uw bedrijfslogo hier? Hoek Bouma Belling Dekker John Pronk transport Bas Rundvee Pedicure Int-Ext_Glasbewassing Vakgarage Vlaar en Smal RT Schilderwerken Ed Laan de Kapper Franke Braasenpartners Brasserie de Grost Family Fashionata Mate International PD Personeel Voetbalschool Stefan Dol Duijn Teamsport Kunst Bouwbedrijf Pieter Leeghwater Installatie Loos Interieurbouw Kinderparadijs Koggenland van Straalen VDBComputers FORTUNE Indrukwekkend Bewegingscentrum Het Circuit Floris Electrotechniek Rondo_Afvalbeheer Nedflex Oppermannen.nl Veilig gevoel Bol Schildersbedrijf Paraderma Footgolf Nederland FLEXPEDIA Visser 3D Design Keurslagerij Jos Smal SpareRib Express AEG Zanussi Calibris BandenService Run2Forty2

Ontwerp, realisatie en sponsering van deze website door GSE Automatisering - 2018