Kwiek 78
 
 
Kwiek 78 menu

HOOFDSPONSOR
Kramer Keukens

HOOFD JEUGDSPONSOR
Braasenpartners

Het Veer 92
1633 HD Avenhorn
Tel. 0229 - 541470
post@kwiek78.nl  

HOOFDSPONSOR
Kramer Keukens

HOOFD JEUGDSPONSOR
Braasenpartners

Piet Dikstaal - lid van verdienste 2019

 

Een consul is een "veldenkeurder" dit houdt dus in dat diegene de velden af of goedkeurd zodat er wel of niet gespeeld kan worden als het keihard heeft geregend of gesneeuwd.

Piet Dikstaal is ONZE consul, de consul van Kwiek’78 dus. En dat is Piet al jaren. Vele van jullie zullen nu denken wie is Piet? Welnu dit is de man! Wanneer jullie namelijk nog in jullie warme bedje liggen is Piet voor dag en dauw hier op de club te vinden, behalve als de zon schijnt want dan is het niet nodig. Piet is dus eigenlijk een stille vrijwilliger hier op de club. Piet is de leeftijdsgrens van 70 jaar al lang gepasseerd maar de KNVB kan gewoonweg niet zonder Piet. Dus is en blijft onze consul. Eigenlijk consul voor het leven.

Piet heeft ooit zelf ook gevoetbald maar dat is zo lang geleden dat zelfs bij het nazoeken in de oude boeken dit niet terug te vinden was. Piet is de man van weinig woorden en heeft zijn eigen vaste gewoontes. Samen naar het B veld tot aan de middenstip lopen en dan steevast de vraag stellen: Wat zou jij doen? Als je tot je enkels in de prut staat is een antwoord niet al te moeilijk maar bij twijfel is het Piet die aan het langste eind trekt. Vervolgens een bakkie koffie en even bijteuten en de klus is weer geklaard. Piet heeft zijn eigen bewoordingen over lijnentrekkers, die noemt hij altijd strepentrekkers. Ook is Piet een keer opgesloten geweest hier bij Kwiek en dat was uiteindelijk de schuld van zijn buurman nota bene… Wim Damen!

Beste Piet, alle gekheid op een stokje. We konden geen beter persoon bedenken wie de titel “Lid van Verdienste” zou kunnen toekomen. Altijd kunnen we op je rekenen en hechten veel waarde aan jou keuringen. We zijn blij en vereert dat je dit al zo lang doet voor de vereniging. DANKJEWEL!!!

 

 
 

Voetbalschool Stefan Dol FORTUNE AEG Zanussi FLEXPEDIA Uw bedrijfslogo hier? RT Schilderwerken WJ_vd_Heide Bol Schildersbedrijf Braasenpartners Bas Rundvee Pedicure SpareRib Express Franke Kinderparadijs Koggenland ATAG Nederland Keizerskroon Bloemen Ed Laan de Kapper Floris Electrotechniek Bewegingscentrum Het Circuit Dekker Keurslagerij Jos Smal BandenService Paraderma Belling Veilig gevoel Hoek Bouma Indrukwekkend Rondo_Afvalbeheer John Pronk transport GSEAutomatisering van Straalen Brasserie de Grost Kunst Bouwbedrijf Ootje Konkel Oppermannen.nl ING RegioBank Pieter Leeghwater Installatie Goedkoopdrank.nl Vakgarage Vlaar en Smal Family Fashionata Footgolf Nederland Dralco Stoves VDBComputers Int-Ext_Glasbewassing Duijn Teamsport Visser 3D Design Monuta Nedflex Gerard Lenting Tweewielers PD Personeel Loos Interieurbouw Calibris Mate International Wijnimport J. Bart Berend Botje Kinderopvang Run2Forty2

Ontwerp, realisatie en sponsering van deze website door GSE Automatisering - 2018