Kwiek 78
 
 
Kwiek 78 menu

HOOFDSPONSOR
Kramer Keukens

HOOFD JEUGDSPONSOR
Braasenpartners

Het Veer 92
1633 HD Avenhorn
Tel. 0229 - 541470
post@kwiek78.nl  

HOOFDSPONSOR
Kramer Keukens

HOOFD JEUGDSPONSOR
Braasenpartners

Dienstroosters

Agenda

          

Nieuwjaarsreceptie opnieuw groots prijzenfestijn!


Afgelopen zondag 6 januari was de jaarlijkse Nieuwjaarsreceptie weer in ons gezellige clubhuis. Nadat alle seniorenspelers en –sters onder de douche waren gekomen, na een prachtig onderling toernooitje, was het woord aan de voorzitter. Elk jaar worden er vrijwilligers in het zonnetje gezet omdat ze net dat ene stapje meer gemaakt hebben en daardoor opvielen. Bas van der Veen, Ferry Noordhuis, Gijs Smal, Aart van Vuure werden naar voren geroepen en ontvingen een heerlijk en toepasselijk pakje Merci. Maar ook Jan de Hart mocht op het podium komen zodat hij bedankt werd voor zijn inzet in de kantinecommissie. Tot slot werd de hoofdtrainer John Paul van der Gracht naar voren geroepen en bedankt voor zijn inbreng afgelopen periodes hier bij Kwiek’78. Met een heerlijk BaCo pakket onder zijn arm stond hij te stralen!


De voorzitter had ook het genoegen de nieuwe hoofdtrainer bekend te maken. Niemand minder dan Stacey Majoor zal ons vlaggenschip volgend seizoen onder zijn hoede gaan nemen en vanuit het bestuur wensen wij hem hiermee enorm veel succes toe.


De Club van ’78 pakte uit monde van voorzitter Jack Haex even hun moment en nodigde alle aanwezigen uit om op vrijdagavond 1 februari aanwezig te zijn tijdens de ledenvergadering van deze club om weer mooie projecten te bedenken met elkaar.


Arno en Irene Zijp waren weer present van de All Stars om de nodige cheques uit te reiken aan de Dames- en Herenselectie de Jeugdafdeling en natuurlijk Spieren voor Spieren.


Na de pauze reikte Gea Vink de “Schoen van Klaas” uit. Dit jaar mocht Ko Commandeur deze fraaie bokaal in ontvangst nemen en hij was zichtbaar verrast.


Onze consul Piet Dikstaal met de Nieuwjaarsreceptie uitkozen tot “Lid van Verdienste” een beloning op zijn vele werk wat hij voor onze vereniging heeft gedaan afgelopen jaren en nog steeds actief is bij Kwiek’78.


De “Hand van Dick”, uitgereikt door de bedenker van deze mooie prijs, Dick Pater, ging dit jaar naar Frank Huisman en na lovende woorden van Dick was ook Frank sprakeloos!


Tot slot bedankte de voorzitter iedereen die aanwezig was voor de afgelopen zes fantastische jaren hier in de club. En gaf de leden nog eens mee samen en met elkaar goed na te denken over de in te vullen vacatures hier in de club. Dat het noodzaak is de vacante posities in te vullen omdat een club nu eenmaal draait op vrijwilligers en niet zonder kan. Dat het absoluut geen weektaak is om vrijwilligers te zijn en dat het enorm veel energie geeft wat te mogen doen voor je eigen vereniging.


Gerard Stokman maakte het feest hierna compleet met zijn muzikale kunsten en het bleef nog lang erg gezellig in het clubhuis…….

 

 


 

Ed Laan de Kapper Loos Interieurbouw FORTUNE Brasserie de Grost BandenService Rondo_Afvalbeheer VDBComputers van Straalen Veilig gevoel Visser 3D Design Kunst Bouwbedrijf Kinderparadijs Koggenland WJ_vd_Heide Duijn Teamsport Paraderma RegioBank Stoves Int-Ext_Glasbewassing Family Fashionata Goedkoopdrank.nl Bol Schildersbedrijf SpareRib Express Berend Botje Kinderopvang Run2Forty2 ING Floris Electrotechniek Mate International Nedflex Monuta Belling FLEXPEDIA Calibris Footgolf Nederland AEG Zanussi PD Personeel Braasenpartners Oppermannen.nl Uw bedrijfslogo hier? John Pronk transport Wijnimport J. Bart Pieter Leeghwater Installatie Dralco Ootje Konkel Keurslagerij Jos Smal RT Schilderwerken Bas Rundvee Pedicure GSEAutomatisering Hoek Bouma Vakgarage Vlaar en Smal Voetbalschool Stefan Dol Dekker ATAG Nederland Keizerskroon Bloemen Gerard Lenting Tweewielers Franke Indrukwekkend Bewegingscentrum Het Circuit

Ontwerp, realisatie en sponsering van deze website door GSE Automatisering - 2018