Kwiek 78
 
 
Kwiek 78 menu

HOOFDSPONSOR
Kramer Keukens

HOOFD JEUGDSPONSOR
Braasenpartners

Het Veer 92
1633 HD Avenhorn
Tel. 0229 - 541470
post@kwiek78.nl  

HOOFDSPONSOR
Kramer Keukens

HOOFD JEUGDSPONSOR
Braasenpartners

Dienstroosters

Agenda

          

Vrijdagavond 1 februari kwamen de leden van de Club van ’78 weer bij elkaar in ons immer gezellige clubhuis voor de jaarlijkse vergadering en om hun keuze bekent te maken waar de verzamelde euro’s dit jaar heen mochten gaan.


Nadat de voorzitter van de Club van ’78 het openingswoord had gevoerd, de notulen van de vergadering van 2018 had goedgekeurd en de penningmester het financiële verslag had gedaan, werd het tijd om alle ingediende projecten kenbaar te maken. Ook dit jaar waren er weer vele om uit te kiezen. Het is overigens zo dat iedereen zijn goede ideeën kenbaar kan maken, mist dit maar op tijd gebeurd en goed onderbouwd wordt met tekst en prijs.


Uiteindelijk werd er na slechts één stemronde gekozen voor het opknappen van onze Pannakooi, het vervangen van de vaatwasser in de keuken en het gehele clubhuis en kleedkamers te voorzien van LED verlichting. Prachtige projecten waar de club nog mooier en beter van wordt. Na deze bekendmaking volgde de rondvraag en konden de leden daarna, onder het genot van een lekker drankje, nog even napraten met elkaar.


Het was weer een geslaagde avond. Vanuit het hoofdbestuur willen “onze” Club van “78 dan ook hartelijk bedanken voor hun inzet en inbreng binnen onze vereniging.


Wanneer u nu denkt “ik wil ook graag mijn vereniging ondersteunen” meld u zich dan aan bij deze geweldige club die er elk jaar voor zorgt dat het bij Kwiek’78 nog mooier en beter gaat uitzien. De Club van ’78 is een club waarbij elke euro besteed wordt aan de vereniging en heeft gezorgd dat in de afgelopen 13 jaar er maar liefst een bedrag van ruim 81.000,00 is geschonken aan diverse projecten. We hebben al het mooiste complex van heel Koggenland maar er zijn altijd wensen en verbeterpunten. In ons clubhuis treft u de flyers aan om u aan te melden of informeer anders eens bij Jack Haex of Gerard Tammer.
 

Franke Keurslagerij Jos Smal Run2Forty2 Stoves Keizerskroon Bloemen WJ_vd_Heide Calibris Rondo_Afvalbeheer BandenService Dekker Pieter Leeghwater Installatie Bewegingscentrum Het Circuit Berend Botje Kinderopvang Mate International ATAG Nederland Bas Rundvee Pedicure Int-Ext_Glasbewassing John Pronk transport FORTUNE Hoek Bouma Dralco RegioBank Kinderparadijs Koggenland PD Personeel GSEAutomatisering Paraderma Kunst Bouwbedrijf Oppermannen.nl van Straalen Footgolf Nederland Belling ING Gerard Lenting Tweewielers Voetbalschool Stefan Dol AEG Zanussi Vakgarage Vlaar en Smal Veilig gevoel Ed Laan de Kapper SpareRib Express Monuta Braasenpartners Bol Schildersbedrijf Nedflex Indrukwekkend VDBComputers Ootje Konkel Duijn Teamsport RT Schilderwerken Family Fashionata Wijnimport J. Bart Uw bedrijfslogo hier? Goedkoopdrank.nl Visser 3D Design Floris Electrotechniek Loos Interieurbouw FLEXPEDIA Brasserie de Grost

Ontwerp, realisatie en sponsering van deze website door GSE Automatisering - 2018