Kwiek 78
 
 
Kwiek 78 menu

HOOFDSPONSOR
Kramer Keukens

HOOFD JEUGDSPONSOR
Braasenpartners

Het Veer 92
1633 HD Avenhorn
Tel. 0229 - 541470
post@kwiek78.nl  

HOOFDSPONSOR
Kramer Keukens

HOOFD JEUGDSPONSOR
Braasenpartners

Vrijdagavond 1 februari kwamen de leden van de Club van ’78 weer bij elkaar in ons immer gezellige clubhuis voor de jaarlijkse vergadering en om hun keuze bekent te maken waar de verzamelde euro’s dit jaar heen mochten gaan.


Nadat de voorzitter van de Club van ’78 het openingswoord had gevoerd, de notulen van de vergadering van 2018 had goedgekeurd en de penningmester het financiële verslag had gedaan, werd het tijd om alle ingediende projecten kenbaar te maken. Ook dit jaar waren er weer vele om uit te kiezen. Het is overigens zo dat iedereen zijn goede ideeën kenbaar kan maken, mist dit maar op tijd gebeurd en goed onderbouwd wordt met tekst en prijs.


Uiteindelijk werd er na slechts één stemronde gekozen voor het opknappen van onze Pannakooi, het vervangen van de vaatwasser in de keuken en het gehele clubhuis en kleedkamers te voorzien van LED verlichting. Prachtige projecten waar de club nog mooier en beter van wordt. Na deze bekendmaking volgde de rondvraag en konden de leden daarna, onder het genot van een lekker drankje, nog even napraten met elkaar.


Het was weer een geslaagde avond. Vanuit het hoofdbestuur willen “onze” Club van “78 dan ook hartelijk bedanken voor hun inzet en inbreng binnen onze vereniging.


Wanneer u nu denkt “ik wil ook graag mijn vereniging ondersteunen” meld u zich dan aan bij deze geweldige club die er elk jaar voor zorgt dat het bij Kwiek’78 nog mooier en beter gaat uitzien. De Club van ’78 is een club waarbij elke euro besteed wordt aan de vereniging en heeft gezorgd dat in de afgelopen 13 jaar er maar liefst een bedrag van ruim 81.000,00 is geschonken aan diverse projecten. We hebben al het mooiste complex van heel Koggenland maar er zijn altijd wensen en verbeterpunten. In ons clubhuis treft u de flyers aan om u aan te melden of informeer anders eens bij Jack Haex of Gerard Tammer.
 

Paraderma Braasenpartners Calibris Nedflex FORTUNE Run2Forty2 Stoves Floris Electrotechniek ATAG Nederland Uw bedrijfslogo hier? Dekker Brasserie de Grost SpareRib Express van Straalen Mate International Wijnimport J. Bart Keizerskroon Bloemen FLEXPEDIA Goedkoopdrank.nl John Pronk transport Gerard Lenting Tweewielers Kunst Bouwbedrijf Voetbalschool Stefan Dol Oppermannen.nl Loos Interieurbouw ING Bas Rundvee Pedicure Veilig gevoel Ed Laan de Kapper Pieter Leeghwater Installatie Vakgarage Vlaar en Smal Kinderparadijs Koggenland Monuta AEG Zanussi Hoek Bouma Bewegingscentrum Het Circuit PD Personeel Int-Ext_Glasbewassing Footgolf Nederland Bol Schildersbedrijf VDBComputers Ootje Konkel Duijn Teamsport BandenService RegioBank Franke Belling Family Fashionata Berend Botje Kinderopvang Visser 3D Design RT Schilderwerken Dralco GSEAutomatisering WJ_vd_Heide Rondo_Afvalbeheer Keurslagerij Jos Smal Indrukwekkend

Ontwerp, realisatie en sponsering van deze website door GSE Automatisering - 2018