Kwiek 78
 
 
Kwiek 78 menu

HOOFDSPONSOR
Kramer Keukens

HOOFD JEUGDSPONSOR
Braasenpartners

Het Veer 92
1633 HD Avenhorn
Tel. 0229 - 541470
post@kwiek78.nl  

HOOFDSPONSOR
Kramer Keukens

HOOFD JEUGDSPONSOR
Braasenpartners

Vrijdagavond 1 februari kwamen de leden van de Club van ’78 weer bij elkaar in ons immer gezellige clubhuis voor de jaarlijkse vergadering en om hun keuze bekent te maken waar de verzamelde euro’s dit jaar heen mochten gaan.


Nadat de voorzitter van de Club van ’78 het openingswoord had gevoerd, de notulen van de vergadering van 2018 had goedgekeurd en de penningmester het financiële verslag had gedaan, werd het tijd om alle ingediende projecten kenbaar te maken. Ook dit jaar waren er weer vele om uit te kiezen. Het is overigens zo dat iedereen zijn goede ideeën kenbaar kan maken, mist dit maar op tijd gebeurd en goed onderbouwd wordt met tekst en prijs.


Uiteindelijk werd er na slechts één stemronde gekozen voor het opknappen van onze Pannakooi, het vervangen van de vaatwasser in de keuken en het gehele clubhuis en kleedkamers te voorzien van LED verlichting. Prachtige projecten waar de club nog mooier en beter van wordt. Na deze bekendmaking volgde de rondvraag en konden de leden daarna, onder het genot van een lekker drankje, nog even napraten met elkaar.


Het was weer een geslaagde avond. Vanuit het hoofdbestuur willen “onze” Club van “78 dan ook hartelijk bedanken voor hun inzet en inbreng binnen onze vereniging.


Wanneer u nu denkt “ik wil ook graag mijn vereniging ondersteunen” meld u zich dan aan bij deze geweldige club die er elk jaar voor zorgt dat het bij Kwiek’78 nog mooier en beter gaat uitzien. De Club van ’78 is een club waarbij elke euro besteed wordt aan de vereniging en heeft gezorgd dat in de afgelopen 13 jaar er maar liefst een bedrag van ruim 81.000,00 is geschonken aan diverse projecten. We hebben al het mooiste complex van heel Koggenland maar er zijn altijd wensen en verbeterpunten. In ons clubhuis treft u de flyers aan om u aan te melden of informeer anders eens bij Jack Haex of Gerard Tammer.
 

Oppermannen.nl Dralco Bol Schildersbedrijf Ed Laan de Kapper Int-Ext_Glasbewassing ATAG Nederland Uw bedrijfslogo hier? Brasserie de Grost Bas Rundvee Pedicure Veilig gevoel Goedkoopdrank.nl Loos Interieurbouw SpareRib Express Wijnimport J. Bart Footgolf Nederland Family Fashionata PD Personeel Rondo_Afvalbeheer Gerard Lenting Tweewielers Dekker WJ_vd_Heide FORTUNE van Straalen Paraderma GSEAutomatisering Floris Electrotechniek Indrukwekkend Franke VDBComputers Monuta Braasenpartners Hoek Bouma Vakgarage Vlaar en Smal Calibris Nedflex BandenService Berend Botje Kinderopvang Duijn Teamsport Belling Keurslagerij Jos Smal RT Schilderwerken FLEXPEDIA ING Stoves Ootje Konkel Kunst Bouwbedrijf Run2Forty2 Mate International Bewegingscentrum Het Circuit Keizerskroon Bloemen John Pronk transport Pieter Leeghwater Installatie Kinderparadijs Koggenland RegioBank Visser 3D Design AEG Zanussi Voetbalschool Stefan Dol

Ontwerp, realisatie en sponsering van deze website door GSE Automatisering - 2018