Kwiek 78
 
 
Kwiek 78 menu

HOOFDSPONSOR
Kramer Keukens

HOOFD JEUGDSPONSOR
Braasenpartners

Het Veer 92
1633 HD Avenhorn
Tel. 0229 - 541470
post@kwiek78.nl  

HOOFDSPONSOR
Kramer Keukens

HOOFD JEUGDSPONSOR
Braasenpartners

Dienstroosters

Agenda

          

Bredere opzet Tevo-toernooi


Helaas is de editie van 2018 niet doorgegaan maar dit jaar staat de datum weer vast. De editie van 2019 van het bedrijfstennisvoetbaltoernooi in Avenhorn, beter bekend onder de naam Tevo-toernooi, staat gepland op zaterdagavond 25 mei. De deelnemende teams kunnen op de velden van voetbalvereniging Kwiek ’78 en tennisclub Westerkogge de gebruikelijke gezelligheid en gemoedelijkheid verwachten. Die houden in dat de teams van vijf uur tot pakweg tien uur voetballen en tennissen en dat er daarna een gezellige ‘derde helft’ is. Maar: er gaat deze editie wel wat veranderen. Edwin Burggraaf namens de commissie die het toernooi organiseert: ,,We gaan het toernooi breder trekken.” 


Dat houdt in dat ook niet-bedrijven zich kunnen inschrijven. Burggraaf: ,,Denk aan stratenteams, de toneelvereniging, het Huttendorpteam en ga zo maar door. Ook vriendengroepen en commissies van clubs, stichtingen en evenementen heten we van harte welkom. We willen meer beleving en dus ook meer teams op het evenement. Zestien teams is voor ons echt het minimum. We willen toe naar twintig of zelfs 24 teams.” Omdat het profiel van het toernooi meer gemêleerd wordt, wordt ook het inschrijftoernooi anders. Burggraaf: ,,Je kunt aan een culturele vereniging niet hetzelfde tarief als voor een bedrijf vragen. Daarom gaan de kosten per team omlaag van 40 naar 25 euro.”


Inhoudelijk blijft het toernooi hetzelfde. Dat houdt in dat er niet alleen getennist en gevoetbald wordt, maar dat er ook een zogeheten rode draadspel is. Wat dat is blijft geheim tot de wedstrijddag. In de afgelopen edities bleek het rode draadspel penalty schieten te zijn of tennisballen in wasmachines mikken. Ook de omvang van de teams, minimaal acht personen waaronder twee van een ander geslacht, blijft ongewijzigd. Geïnteresseerde teams kunnen zich aanmelden via tevotoernooi@gmail.com.
 

Gerard Lenting Tweewielers Kinderparadijs Koggenland VDBComputers Monuta SpareRib Express Keizerskroon Bloemen Bol Schildersbedrijf Stoves GSEAutomatisering Dralco Pieter Leeghwater Installatie Run2Forty2 Calibris Oppermannen.nl FLEXPEDIA Wijnimport J. Bart RT Schilderwerken PD Personeel Keurslagerij Jos Smal Voetbalschool Stefan Dol Floris Electrotechniek Ootje Konkel Paraderma RegioBank van Straalen Franke Visser 3D Design WJ_vd_Heide John Pronk transport Indrukwekkend Rondo_Afvalbeheer Goedkoopdrank.nl Dekker Nedflex Bas Rundvee Pedicure Uw bedrijfslogo hier? Ed Laan de Kapper BandenService ING Brasserie de Grost Vakgarage Vlaar en Smal Duijn Teamsport AEG Zanussi Veilig gevoel Bewegingscentrum Het Circuit Berend Botje Kinderopvang Loos Interieurbouw Kunst Bouwbedrijf Mate International Footgolf Nederland Family Fashionata Braasenpartners Int-Ext_Glasbewassing Belling Hoek Bouma FORTUNE ATAG Nederland

Ontwerp, realisatie en sponsering van deze website door GSE Automatisering - 2018