Kwiek 78
 
 
Kwiek 78 menu

HOOFDSPONSOR
Kramer Keukens

HOOFD JEUGDSPONSOR
Braasenpartners

Het Veer 92
1633 HD Avenhorn
Tel. 0229 - 541470
post@kwiek78.nl  

HOOFDSPONSOR
Kramer Keukens

HOOFD JEUGDSPONSOR
Braasenpartners

De traditie blijft nog steeds bestaan.... als ons 1e elftal thuis speelt dan zijn er 2 pupillen van de week aanwezig. Meedoen met de warming-up van het 1ste elftal, samen met de scheidsrechter en de ploegen het veld op lopen en natuurlijk niet te vergeten de foto om boven je bed te hangen én het 1ste doelpunt dat gescoord moet worden.

Daarna mag je in dug-out zitten als je dat leuk vindt en in de rust wat lekkers in de kantine halen.

 

Sieme en Daan waren aanwezig als pupil van de week bij de wedstrijd Kwiek '78 1 - Victoria O 1 op zondag 14 april. Lees hier het verslag van Sieme:

 

Zondag 14 april was ik pupil van de week samen met Daan. 
Ik kwam aan bij Kwiek, ging naar de kantine en toen kwam er een mevrouw naar ons toe.
We mochten snoep uitkiezen en gingen toen naar de bestuurskamer. Daar kregen wij een training jasje aan en we kregen een bal. Met de bal gingen we naar de kleedkamer handtekeningen halen op de bal. Daarna mochten we mee trainen. We kenden Ferry al, want dat was onze trainer. Toen de wedstrijd begon mochten we overpassen en in het doel schieten bij de tegenstander. In de dug-out mochten we naar de wedstrijd kijken.
De wedstrijd ging niet heel goed, ze hadden 0-5 verloren. 

Ik vond het heel leuk.


Groetjes van Sieme

 


 

 

Pupillen van de week bij VR1

Na het succes van de vorige seizoenen hebben we na de winterstop ook bij onze Vrouwen 1 weer pupillen van de week mogen ontvangen en we kunnen heel dankbaar terugkijken naar de blijde gezichten van onze jongste meisjes pupillen. 

 

Romy en Femke

 

Dirkje en Gwen

 

Wij bedanken onze sponsor Ootje Konkel voor het beschikbaar stellen van de heerlijke pannenkoekenbon voor de pupillen van de week!!!

 

 

Belling Braasenpartners van Straalen AEG Zanussi Kunst Bouwbedrijf FORTUNE Ed Laan de Kapper Indrukwekkend Stoves FLEXPEDIA ING Berend Botje Kinderopvang Nedflex Wijnimport J. Bart Oppermannen.nl Mate International Run2Forty2 Voetbalschool Stefan Dol Loos Interieurbouw Monuta Rondo_Afvalbeheer ATAG Nederland Franke Dralco WJ_vd_Heide BandenService Floris Electrotechniek Keizerskroon Bloemen Goedkoopdrank.nl Kinderparadijs Koggenland PD Personeel Bas Rundvee Pedicure Keurslagerij Jos Smal SpareRib Express Veilig gevoel Hoek Bouma Family Fashionata Pieter Leeghwater Installatie Vakgarage Vlaar en Smal Dekker Gerard Lenting Tweewielers Footgolf Nederland Bewegingscentrum Het Circuit Ootje Konkel Uw bedrijfslogo hier? John Pronk transport Paraderma VDBComputers GSEAutomatisering Bol Schildersbedrijf Brasserie de Grost Visser 3D Design Duijn Teamsport Calibris RT Schilderwerken Int-Ext_Glasbewassing RegioBank

Ontwerp, realisatie en sponsering van deze website door GSE Automatisering - 2018