Kwiek 78
 
 
Kwiek 78 menu

HOOFDSPONSOR
Kramer Keukens

HOOFD JEUGDSPONSOR
Braasenpartners

Het Veer 92
1633 HD Avenhorn
Tel. 0229 - 541470
post@kwiek78.nl  

HOOFDSPONSOR
Kramer Keukens

HOOFD JEUGDSPONSOR
Braasenpartners

Dienstroosters

Agenda

          

In het seizoen 2019/’20 wordt er in de districten West I en West II door de KNVB een pilot uitgevoerd om te komen tot passender voetbalaanbod voor de pupillen.  

Voor de O8, O9 en O10 betekent dit dat er in vier korte reeksen wordt gespeeld, waarin na iedere reeks een herindeling plaats kan vinden. We spelen in deze pilot geen bekervoetbal voor deze leeftijdscategorieën. Voor de O11 en O12 wordt er gespeeld in drie reeksen waarin na iedere reeks een herindeling plaats kan vinden. In deze leeftijdscategorieën spelen we wel bekervoetbal.

 

Waarom?
De KNVB wil een passend aanbod creëren, dat aansluit op de (ontwikkelings)leeftijd en drijfveren van deze doelgroep. Hiermee stellen we de speler/speelster meer centraal. Het overkoepelende doel is om iedere voetballer de mogelijkheid te bieden om met plezier te kunnen voetballen en zich te kunnen ontwikkelen in een veilige omgeving.

Een kenmerk van het voetbalaanbod voor deze doelgroep is dat er geen uitslagen en standen worden weergegeven, zo zal er dan ook geen bekercompetitie gespeeld worden. De spelers in deze (ontwikkelings)leeftijd bevinden zich in een ontwikkelfase, waarbij het voetbalaanbod geen doel maar een middel is dat bijdraagt aan het spelplezier en de ontwikkeling.

 

Uitgangspunten voor de O8, O9 en O10
- Competitie-indeling met 4 fases
Dit geeft de mogelijkheid om vaker te kunnen heindelen. Voorheen werd er in 2 reeksen gespeeld waardoor er door de vele wijzigingen tijdens de competitiereeks veel onnodige mutaties voor de verenigingen (met name de wedstrijdsecretarissen) waren.
- Geen bekercompetitie
We starten direct met de competitie om sneller tot competities te kunnen komen waarin grote uitslagen voorkomen worden een opzet aan te bieden die past bij de leeftijdscategorie (geen standen en uitslagen).
- Geen wedstrijden in de vakanties, geen inhaaldagen
Voor het volledige seizoen duidelijkheid wanneer er wel en niet gespeeld wordt. Zie de uitwerking in de speeldagenkalender West.
- De reisduur zo kort mogelijk houden

 

Uitgangspunten voor de O11 en O12
- Competitie-indeling met 3 fases
Dit geeft de mogelijkheid om vaker te kunnen herindelen. Voorheen werd er in 2 reeksen gespeeld waardoor er door de vele wijzigingen tijdens de competitiereeks veel onnodige mutaties voor de verenigingen (met name de wedstrijdsecretarissen) waren.
- Wel bekercompetitie
We starten zoals gebruikelijk met de beker, een opzet die past bij de leeftijdscategorie (wel standen en uitslagen). De bekercompetitie is uitgebreid (aantal wedstrijden) om deze reeks wedstrijden (eerste fase) te gebruiken voor de herindelingen die daarop kunnen volgen.
- Geen wedstrijden in de vakanties, wel inhaal/bekerdagen
Duidelijkheid over wanneer er wel en niet gespeeld wordt. Zie de uitwerking in de speeldagenkalender West.
- De reisduur zo kort mogelijk houden

 

Bron: KNVB

Family Fashionata John Pronk transport Loos Interieurbouw Floris Electrotechniek PD Personeel Kinderparadijs Koggenland ING WJ_vd_Heide Ed Laan de Kapper Gerard Lenting Tweewielers BandenService Visser 3D Design Ootje Konkel Footgolf Nederland RegioBank Pieter Leeghwater Installatie Bewegingscentrum Het Circuit StudioKr8.nl Dralco Calibris SpareRib Express Wijnimport J. Bart Uw bedrijfslogo hier? VDBComputers Berend Botje Kinderopvang Dekker Bas Rundvee Pedicure Monuta Duijn Teamsport Voetbalschool Stefan Dol Paraderma Rondo Vastgoed Kunst Bouwbedrijf Braasenpartners Mate International van Straalen FORTUNE KramerKeukens GSEAutomatisering Vakgarage Vlaar en Smal Brasserie de Grost Hoek Bouma RT Schilderwerken FLEXPEDIA Indrukwekkend Keizerskroon Bloemen Oppermannen.nl

Ontwerp, realisatie en sponsering van deze website door GSE Automatisering - 2018