Kwiek 78
 
 
Kwiek 78 menu

HOOFDSPONSOR
Kramer Keukens

HOOFD JEUGDSPONSOR
Braasenpartners

Het Veer 92
1633 HD Avenhorn
Tel. 0229 - 541470
post@kwiek78.nl  

HOOFDSPONSOR
Kramer Keukens

HOOFD JEUGDSPONSOR
Braasenpartners

Dienstroosters

          

Contractverlenging Braas & Partners, JO19-1 in het nieuw!


Zondag 8 september was het vroeg dag voor de mannen van onze JO19-1. Ondanks de bezoeken aan de Volendammer Kermis en Zomerpop was toch vrijwel iedereen van het team present. Logisch ook, want er was iets te vieren. Met trots en blijdschap kunnen mededelen dat Braas & Partners hun sponsorcontract voortzet als hoofd jeugdsponsor.  

Braas & Parners is een onafhankelijk werkend financieel adviesbureau. Zij kunnen u helpen met al uw verzekeringen, hypotheken, bankzaken en financiële planning, zowel zakelijk als particulier.

Donny de Vos van Braas & Partners was samen met de voorzitter aanwezig om met de mannen te genieten van een heerlijke broodmaaltijd. De voorzitter gaf aan bijzonder blij en dankbaar te zijn met de verlenging van het sponsorcontract en de prettige samenwerking tussen de club en Braas en Partners. Na het gezamelijk ontbijt werden ook de nieuwe tenues onthuld waar de mannen weer tip top voor de dag kunnen komen. 

Naast de complete nieuwe teamtas gevuld met hagelnieuwe spullen ontvingen de mannen ook een tas en een prachtige set kleding waar ze absoluut mee voor de dag kunnen komen. 

Namens Donny van Braas & Partners en het voltallige bestuur wensen we onze “beloftes” heel veel succes in de competitie toe!

 


 

 

Paraderma Brasserie de Grost BandenService RT Schilderwerken Ootje Konkel Pieter Leeghwater Installatie Calibris VDBComputers Voetbalschool Stefan Dol SpareRib Express Dekker Visser 3D Design Ed Laan de Kapper Floris Electrotechniek Oppermannen.nl GSEAutomatisering van Straalen Uw bedrijfslogo hier? Bewegingscentrum Het Circuit StudioKr8.nl Mate International Braasenpartners Kunst Bouwbedrijf RegioBank Kinderparadijs Koggenland Footgolf Nederland Keizerskroon Bloemen Duijn Teamsport Rondo Vastgoed Family Fashionata Indrukwekkend Vakgarage Vlaar en Smal KramerKeukens Dralco Bas Rundvee Pedicure Gerard Lenting Tweewielers FLEXPEDIA Wijnimport J. Bart Loos Interieurbouw ING Berend Botje Kinderopvang Monuta John Pronk transport FORTUNE WJ_vd_Heide PD Personeel Hoek Bouma

Ontwerp, realisatie en sponsering van deze website door GSE Automatisering - 2018