Kwiek 78
 
 
Kwiek 78 menu

HOOFDSPONSOR
Kramer Keukens

HOOFD JEUGDSPONSOR
Braasenpartners

Het Veer 92
1633 HD Avenhorn
Tel. 0229 - 541470
post@kwiek78.nl  

HOOFDSPONSOR
Kramer Keukens

HOOFD JEUGDSPONSOR
Braasenpartners

Dienstroosters

          

 

Ook dit jaar vindt de ‘Week van de Scheidsrechter’ weer plaats. Een sport breed initiatief waarbij het uitspreken van waardering voor de scheidsrechter centraal staat. De ‘Week van de Scheidsrechter’ is van 5 tot en met 13 oktober.


Tijdens deze week willen we zoveel mogelijk voetballers en voetballiefhebbers de scheidsrechter laten bedanken voor hun waardevolle inzet. Zij maken het immers mede mogelijk dat zo veel voetballers wekelijks op het veld van het spelletje kunnen genieten!
Ook zullen wij ze vanuit Kwiek ’78 bedanken. Hoe dat blijft nog een verrassing, maar dat zullen we via de site en facebook laten zien.
Als je met je team een leuke manier bedenkt om de scheidsrechter deze week te bedanken, maak hier dan foto’s of een filmpje van. Met de toestemming van de scheidsrechter kunnen we deze dan op de website en facebook van Kwiek ’78 delen, om te laten zien hoe blij we met ze zijn. Inzenden kan via scheidsrechters@kwiek78.nl .

 

Omdat er zonder scheidsrechter geen wedstrijd gespeeld kan worden, zijn wij ook nog op zoek naar “nieuwe” scheidsrechters. De groep wordt wat klein en de meeste staan op dit moment elke week op het veld. Het zou mooi zijn als er meer scheidsrechters bijkomen, zodat er ook eens een vrij weekend ingepland kan worden.
Heb je interesse, meld je dan aan via scheidsrechters@kwiek78.nl 
 

Brasserie de Grost Uw bedrijfslogo hier? Rondo Vastgoed PD Personeel Kinderparadijs Koggenland Voetbalschool Stefan Dol Family Fashionata ING van Straalen GSEAutomatisering Braasenpartners Bas Rundvee Pedicure Hoek Bouma Paraderma BandenService Visser 3D Design Bewegingscentrum Het Circuit Pieter Leeghwater Installatie RT Schilderwerken FORTUNE StudioKr8.nl WJ_vd_Heide Footgolf Nederland KramerKeukens Calibris Ootje Konkel Oppermannen.nl Vakgarage Vlaar en Smal RegioBank Floris Electrotechniek Wijnimport J. Bart Monuta Gerard Lenting Tweewielers Keizerskroon Bloemen Dralco FLEXPEDIA John Pronk transport Loos Interieurbouw Mate International SpareRib Express Duijn Teamsport Indrukwekkend Ed Laan de Kapper VDBComputers Berend Botje Kinderopvang Kunst Bouwbedrijf Dekker

Ontwerp, realisatie en sponsering van deze website door GSE Automatisering - 2018