Kwiek 78
 
 
Kwiek 78 menu

HOOFDSPONSOR
Kramer Keukens

HOOFD JEUGDSPONSOR
Braasenpartners

Het Veer 92
1633 HD Avenhorn
Tel. 0229 - 541470
post@kwiek78.nl  

HOOFDSPONSOR
Kramer Keukens

HOOFD JEUGDSPONSOR
Braasenpartners

Dienstroosters

Agenda

          

Iedereen weet dat we bij Kwiek’78 wel van een geintje houden...  Zo gebeurde het dat Bob, speler Kwiek '78 3 een week geleden aan gaf dat hij nog nooit de Pupil van de Week is geweest bij Kwiek en dat heel graag een keertje zou willen meemaken. Welnu, dat heeft onze Bob geweten…..


Zondag 10 november was de grote dag voor Bobbejaan aangebroken, Bob was al uitgenodigd per mail zodat hij precies wist hoe laat hij verwacht werd bij onze nieuwe voorzitter in de bestuurskamer. Bob werd met pijn en moeite in een grote mensen Kwiek pak gehesen en mocht met zijn Pupil van de Week bal langs alle spelers van ons vlaggenschip langs gaan om de handtekeningen op te halen. Vol trots liep onze Bob rond met zijn bal en liep hem aan iedereen zien die hij tegen kwam. Toen Bob ook nog een de aftrap mocht doen, maar helaas naast het doel schoot, was het feest bijna compleet.

 

In de rust werd Bob onthaald met een lekker glaasje limonade en een zakje snoep. Ook ontving Bob nog een heerlijke pannenkoekenbon van Ootje Konkel van de voorzitter zodat de lach hierna niet meer van zijn gezicht te poetsen was. Bob gaf aan dat hij niet meer in de dugout wilde zitten omdat zijn teamgenoten van Kwiek 3 al druk bezig waren de dorstige kelen te smeren na hun wedstrijd en dat het best wel koud was. Natuurlijk snapte we dat dus mocht Bob met zijn bal, pannenkoekenbon en zakje snoep zich weer voegen bij de rest van zijn team. Bob bedankte iedereen die hier weer druk mee was geweest en sloot af met de kreet: “ik heb nog nooit zo’n mooie zondag meegemaakt”.

 


 

Bas Rundvee Pedicure Ootje Konkel Oppermannen.nl Monuta Pieter Leeghwater Installatie Rondo Vastgoed Keizerskroon Bloemen Visser 3D Design Braasenpartners Berend Botje Kinderopvang Voetbalschool Stefan Dol Hoek Bouma FORTUNE RT Schilderwerken StudioKr8.nl Kinderparadijs Koggenland Brasserie de Grost Bewegingscentrum Het Circuit Floris Electrotechniek Mate International Kunst Bouwbedrijf Calibris SpareRib Express Vakgarage Vlaar en Smal Family Fashionata Dralco Uw bedrijfslogo hier? PD Personeel Ed Laan de Kapper WJ_vd_Heide van Straalen Wijnimport J. Bart BandenService Loos Interieurbouw Dekker RegioBank Footgolf Nederland VDBComputers John Pronk transport GSEAutomatisering Duijn Teamsport Indrukwekkend KramerKeukens FLEXPEDIA ING Paraderma Gerard Lenting Tweewielers

Ontwerp, realisatie en sponsering van deze website door GSE Automatisering - 2018