Kwiek 78
 
 
Kwiek 78 menu

HOOFDSPONSOR
Kramer Keukens

HOOFD JEUGDSPONSOR
Braasenpartners

Het Veer 92
1633 HD Avenhorn
Tel. 0229 - 541470
post@kwiek78.nl  

HOOFDSPONSOR
Kramer Keukens

HOOFD JEUGDSPONSOR
Braasenpartners

Dienstroosters

Agenda

          

Prijzenregen tijdens Nieuwjaarreceptie bij Kwiek’78


Zondag 5 januari werd er traditioneel de Nieuwjaarsreceptie gehouden in ons altijd gezellige clubhuis aan Het Veer. Voorafgaande aan het prijzenspektakel kwamen veel Kwiek spelers en speelsters elkaar “gemixt” tegen in het Mix Toernooi; een ontspannen gebeuren waar er gestreden werd om de eeuwige roem en eer. Dit jaar was het team van Chelsea die aan het langste eind trok en werd beloond door de voorzitter met een dikke enveloppe met consumptiebonnen!


De voorzitter opende de Nieuwjaarsreceptie met een woordje waarin met name naar voren kwam dat we als Kwiekers meer één moeten worden. Samen de kar trekken en samen dingen oppakken. Zo nodigde onze voorzitter iedereen voor zichzelf eens na te gaan denken op welk vlak zij of hij zich verdienstelijk zou kunnen maken bij onze vereniging. 


Vervolgens was het woord voor Gerard Tammer, de man achter de Club van ’78. Na een vurig pleidooi wat deze club al heeft betekend voor Kwiek’78 en nog gaan willen betekenen gaf hij ook aan dat de jaarvergadering van de Club van’78 gaat samenvallen met de sponsoravond. Een definitieve datum zal binnenkort bekend gemaakt worden.


Ook de All Stars (Arno en Irene Zijp) waren weer aanwezig om een ware muntenregen over diverse teams uit te strooien, zo ontving de herenselectie, de damesselectie en de jeugd een dikke cheque van hen. Natuurlijk ontvangt Spieren voor Spieren net als andere jaren ook een mooi bedrag. Helemaal top. Arno en Irene gaan hun 10de jaar met dit geweldige gebeuren in en gaven aan dat het hun laatste jaar is. Dus…mochten er mensen zijn dit op willen pakken, neem dan gerust contact met Arno of Irene op!


Natuurlijk mocht ook dit jaar onze Gea Vink niet ontbreken. De Schoen van Klaas wordt elk jaar door haar uitgereikt en menig Kwieker zou deze geweldige onderscheiding een jaar in zijn of haar bezit willen hebben. Dit jaar kwam onze Jack de Vos deze eer toe. Na vele mooie woorden en anekdotes ontving Jack de Schoen uit handen van Gea. Zichtbaar verrast en blij nam Jack deze Schoen van haar in ontvangst.


De voorzitter nam de microfoon weer ter hand en nodigde Jan de Hart en Ben Dekker uit om op het podium te komen. Beide heren met een enorme staat van dienst bij onze vereniging werden in het zonnetje gezet en tot Lid van Verdienste uitgeroepen. Een prachtige bokaal ontvingen de heren van onze voorzitter die de mannen met veel plezier aannamen. Een juiste keuze van het bestuur omdat beide heren zich al jaren vrijwillig als kantinemedewerker en notulist verbonden voelen en zijn bij Kwiek’78.


De Hand van Dick is ook een van de vaste zaken wat de revue passeert. Na een uitvoering betoog van Dick Pater, de man die dit elk jaar voor zijn rekening neemt, spraak de woorden “vriendjespolitiek”, “doorgestoken kaart “ en nog een paar van dit soort kreten en riep daarna de oud-voorzitter Edwin Burggraaf op het podium. De Hand van Dick is een prijs voor coach/trainer en Dick meende er goed aan te doen de oud-voorzitter te bedanken voor het “coachen” van de vereniging meer dan zes jaren. Een verbaasde Edwin nam dankbaar deze mooie prijs is ontvangt en gaf aan dat de nieuwe voorzitter prima bezig is en wenste haar heel veel succes. 


Na het slotwoord van de voorzitter en de daarbij behorende “proost” en de wens dat het weer een prachtig mooi en sportief jaar zou worden greep onze Kwieke huiszanger Gerard Stokman de microfoon en zong de sterren van de hemel. De voetjes gingen weer van de vloer en het bleef nog lang erg gezellig in ons clubhuis.


Namens de redactie: de allerbeste wensen en maak er een pracht 2020 van!
 

Visser 3D Design Ed Laan de Kapper Rondo Vastgoed John Pronk transport Monuta Calibris ING Berend Botje Kinderopvang VDBComputers BandenService Vakgarage Vlaar en Smal Hoek Bouma Pieter Leeghwater Installatie Mate International FORTUNE Ootje Konkel Bewegingscentrum Het Circuit Loos Interieurbouw van Straalen RegioBank Kunst Bouwbedrijf Braasenpartners SpareRib Express WJ_vd_Heide Keizerskroon Bloemen FLEXPEDIA KramerKeukens Footgolf Nederland Bas Rundvee Pedicure Uw bedrijfslogo hier? Gerard Lenting Tweewielers Dekker PD Personeel Oppermannen.nl StudioKr8.nl Dralco Family Fashionata Duijn Teamsport RT Schilderwerken Floris Electrotechniek Kinderparadijs Koggenland Paraderma Wijnimport J. Bart GSEAutomatisering Brasserie de Grost Voetbalschool Stefan Dol Indrukwekkend

Ontwerp, realisatie en sponsering van deze website door GSE Automatisering - 2018