Kwiek 78
 
 
Kwiek 78 menu

HOOFDSPONSOR
Kramer Keukens

HOOFD JEUGDSPONSOR
Braasenpartners

Het Veer 92
1633 HD Avenhorn
Tel. 0229 - 541470
post@kwiek78.nl  

HOOFDSPONSOR
Kramer Keukens

HOOFD JEUGDSPONSOR
Braasenpartners

Nieuws

          

 

 

 

 

 

De editie van 2020 van het bedrijfstennisvoetbaltoernooi in Avenhorn, beter bekend onder de naam Tevo-toernooi, staat gepland op zaterdagavond 16 mei. De deelnemende teams kunnen op de velden van voetbalvereniging Kwiek’78 en tennisclub Westerkogge de gebruikelijke gezelligheid en gemoedelijkheid verwachten. Die houden in dat de teams van half zes tot pakweg tien uur voetballen en tennissen en dat er daarna een gezellige ‘derde helft’ is. 


Ook dit jaar kunnen niet-bedrijven zich weer inschrijven, omdat dat vorig jaar zeer goed is bevallen. Denk aan stratenteams, de toneelvereniging, het Huttendorpteam en ga zo maar door. Ook vriendengroepen en commissies van clubs, stichtingen en evenementen heten we van harte welkom. We willen meer beleving en dus ook meer teams op het evenement. Zestien teams is voor ons echt het minimum. We willen toe naar twintig of zelfs 24 teams. Het inschrijfgeld per team bedraagt 25 euro.


Inhoudelijk blijft het toernooi hetzelfde. Dat houdt in dat er niet alleen getennist en gevoetbald wordt, maar dat er ook een zogeheten rode draadspel is. Wat dat is blijft geheim tot de wedstrijddag. In de afgelopen edities bleek het rode draadspel penalty schieten te zijn of tennisballen in wasmachines mikken. Ook de omvang van de teams, minimaal acht personen waaronder twee van een ander geslacht, blijft ongewijzigd. Geïnteresseerde teams kunnen zich vanaf heden aanmelden viatevotoernooi@gmail.com.
 

 

Gekoppelde documenten openen of opslaan:
Inschrijfformulier TeVo 2020.pdfInschrijfformulier TeVo 2020.pdfdo 27 feb 2020

 

 

 

van Straalen Kunst Bouwbedrijf Brasserie de Grost Bewegingscentrum Het Circuit Gerard Lenting Tweewielers Oppermannen.nl Keizerskroon Bloemen Paraderma Dralco Multimate de Goorn StudioKr8.nl Floris Electrotechniek ING GSEAutomatisering Wijnimport J. Bart BandenService SpareRib Express Braasenpartners WJ_vd_Heide Family Fashionata Loos Interieurbouw FLEXPEDIA Mate International Footgolf Nederland Rondo Vastgoed Bas Rundvee Pedicure Hoek Bouma John Pronk transport RT Schilderwerken Pieter Leeghwater Installatie Duijn Teamsport Ed Laan de Kapper RegioBank Ootje Konkel PD Personeel FORTUNE KramerKeukens Berend Botje Kinderopvang Monuta Indrukwekkend Calibris Kinderparadijs Koggenland Visser 3D Design Uw bedrijfslogo hier? Dekker Vakgarage Vlaar en Smal Voetbalschool Stefan Dol VDBComputers

Ontwerp, realisatie en sponsering van deze website door GSE Automatisering - 2018