Kwiek 78
 
 
Kwiek 78 menu

HOOFDSPONSOR
Kramer Keukens

HOOFD JEUGDSPONSOR
Braasenpartners

Het Veer 92
1633 HD Avenhorn
Tel. 0229 - 541470
post@kwiek78.nl  

HOOFDSPONSOR
Kramer Keukens

HOOFD JEUGDSPONSOR
Braasenpartners

Nieuws

01-06-2020 Verjaardagskalender
24-04-2020 Clubkleding
11-04-2020 Update Corona
05-09-2018 Rookvrije generatie

          

De editie van 2020 van het bedrijfstennisvoetbaltoernooi in Avenhorn, beter bekend onder de naam Tevo-toernooi, staat gepland op zaterdagavond 16 mei. De deelnemende teams kunnen op de velden van voetbalvereniging Kwiek’78 en tennisclub Westerkogge de gebruikelijke gezelligheid en gemoedelijkheid verwachten. Die houden in dat de teams van half zes tot pakweg tien uur voetballen en tennissen en dat er daarna een gezellige ‘derde helft’ is. 


Ook dit jaar kunnen niet-bedrijven zich weer inschrijven, omdat dat vorig jaar zeer goed is bevallen. Denk aan stratenteams, de toneelvereniging, het Huttendorpteam en ga zo maar door. Ook vriendengroepen en commissies van clubs, stichtingen en evenementen heten we van harte welkom. We willen meer beleving en dus ook meer teams op het evenement. Zestien teams is voor ons echt het minimum. We willen toe naar twintig of zelfs 24 teams. Het inschrijfgeld per team bedraagt 25 euro.


Inhoudelijk blijft het toernooi hetzelfde. Dat houdt in dat er niet alleen getennist en gevoetbald wordt, maar dat er ook een zogeheten rode draadspel is. Wat dat is blijft geheim tot de wedstrijddag. In de afgelopen edities bleek het rode draadspel penalty schieten te zijn of tennisballen in wasmachines mikken. Ook de omvang van de teams, minimaal acht personen waaronder twee van een ander geslacht, blijft ongewijzigd. Geïnteresseerde teams kunnen zich vanaf heden aanmelden viatevotoernooi@gmail.com.

 

Gekoppelde documenten openen of opslaan:
Inschrijfformulier TeVo 2020.pdfInschrijfformulier TeVo 2020.pdfdo 27 feb 2020

 

 

 

Uw bedrijfslogo hier? Keizerskroon Bloemen Brasserie de Grost Indrukwekkend Berend Botje Kinderopvang Braasenpartners Oppermannen.nl Bas Rundvee Pedicure VDBComputers RegioBank SpareRib Express Ootje Konkel Voetbalschool Stefan Dol Floris Electrotechniek Gerard Lenting Tweewielers Monuta FORTUNE Bewegingscentrum Het Circuit Pieter Leeghwater Installatie KramerKeukens Calibris Kunst Bouwbedrijf John Pronk transport PD Personeel Wijnimport J. Bart FLEXPEDIA Dekker van Straalen Mate International Multimate de Goorn ING WJ_vd_Heide Rondo Vastgoed Kinderparadijs Koggenland Vakgarage Vlaar en Smal Family Fashionata Dralco StudioKr8.nl GSEAutomatisering BandenService RT Schilderwerken Loos Interieurbouw Footgolf Nederland Visser 3D Design Hoek Bouma Duijn Teamsport Paraderma Ed Laan de Kapper

Ontwerp, realisatie en sponsering van deze website door GSE Automatisering - 2018