Kwiek 78
 
 
Kwiek 78 menu

HOOFDSPONSOR
Kramer Keukens

HOOFD JEUGDSPONSOR
Braasenpartners

Het Veer 92
1633 HD Avenhorn
Tel. 0229 - 541470
post@kwiek78.nl  

HOOFDSPONSOR
Kramer Keukens

HOOFD JEUGDSPONSOR
Braasenpartners

Nieuws

          

Beste Kwiekers- en sters/                                                  
Beste clubleden, sponsoren, vrijwilligers en supporters,

 

Hierbij willen wij jullie namens het gehele bestuur van Kwiek’78 informeren. Op deze wijze willen we jullie allemaal op de hoogte brengen wat er momenteel speelt en wat er nog te gebeuren staat bij onze prachtige vereniging. Afgelopen donderdag heeft het bestuur het seizoen “afgesloten”. Heel vreemd en onwerkelijk omdat bij iedereen sterk het gevoel aanwezig is dat het nog lang niet “af” is. Helaas kunnen we niet anders zolang het Corona-virus door het land trekt en willen we graag duidelijkheid verschaffen naar onze leden, sponsoren en supporters, iets wat ons meer dan wenselijk lijkt.

 

Wat er te gebeuren staat voor onze (spelende) clubleden:
•    Kleding, ballenzakken en tassen inleveren op WOENSDAGAVOND 6 MEI tussen 19:00-21:00 uur, dit heeft betrekking op alle teams. De (jeugd)trainingsjasjes, welke ooit zijn uitgereikt namens de Grote Club actie voor de jeugd hoeven NIET meer ingeleverd te worden. Uitsluitend de teamtas gevuld met kleding (shirt, broekje, kousen, bidons en waterzak).                                    
De overige spelers (JO19, VR1, VR2, HR1 en HR2) dienen hun persoonlijke tas ook in te leveren, naast de teamtas natuurlijk. Bij inlevering  zullen wij uiteraard zorgen voor de veiligheid en hanteren we de geldende regels zoals deze gesteld zijn door het RIVM. 
•    De contributie voor het seizoen 2020-2021 voor alle clubleden die clublid blijven bij onze vereniging zullen we éénmalig aanpassen; senioren en oudere jeugd ontvangen € 10,00 korting en jeugdleden tot en met O-16 een bedrag van € 5,00. Naast de veldspelers geldt dit uiteraard ook voor onze zaalvoetballers.
•    Helaas zullen de jeugdteams NIET deel gaan nemen aan toernooien en zal ook de slotdag van de jongste jeugd, de penaltybokaal en het Ouder-Kindtoernooi niet doorgaan.
•    Teamindelingen en de daarbij behorende trainingstijden zullen worden gemaakt en tijdig bekend gemaakt worden.
•    Onze Technische Commissie gaat alle trainers en coaches benaderen om alles in de startblokken te kunnen zetten voor het nieuwe seizoen. De teams voor komend seizoen moeten vóór 1 mei ingeschreven zijn bij de bond.

 

Wat bieden we onze sponsoren aan:
•    Voor de balsponsoren, die nog niet aan de beurt zijn geweest, schuiven alles door naar het volgende seizoen. U ontvangt hier dan, uiteraard, geen factuur meer van. Omdat de competitie gelijk blijft aan dit seizoen blijven de sponsoren ook bij de uitgezochte wedstrijden staan. Voor aanvang van het nieuwe seizoen zullen we U hier over berichten.
•    Bordsponsoren hebben over het algemeen een lang lopend contract, omdat veel sponsoren hebben aangegeven de club te steunen in de moeilijke tijd, doen we hier niets mee. 
•    Kledingsponsoren, waar het contract komend seizoen afloopt, worden op korte termijn benaderd. 
•    Met de bedrijven die The Man en Lady of the Match sponsoren gaan we in later stadium in overleg.
•    De jaarlijkse sponsormiddag/avond komt helaas te vervallen. Wel heeft het bestuur laten weten volgend jaar meer budget te gaan uittrekken om hier een groter evenement van te kunnen maken.
•    Namens de Club van ’78 kunnen we melden dat de vergadering niet doorgaat en dat de lopende zaken in de “ijskast” gaan. De inmiddels ontvangen betalingen worden “bevroren”. Volgend seizoen is er dan nog meer ruimte om plannen te bedenken om ons, toch al zo mooie, complex verder te verfraaien.
•    Namens Arno en Irene van de All Stars kunnen we laten weten dat ze nog een jaartje doorgaan om volgend jaar op een goede en mooie manier te kunnen stoppen. Het totaal aantal doelpunten van dit seizoen zal worden opgeteld en elke deelnemer krijgt via Irene te horen welk bedrag er betaald moet worden. Helaas gaat het feestje in de tuin bij Arno en Irene niet door, maar die houden we, zoals zoveel dingen, tegoed na afloop van het nieuwe seizoen.
 

En wat doen we voor onze vrijwilligers en supporters:
•    Voor alle deelnemers aan ons Minutenspel hebben we een aardige coulanceregeling bedacht; alle 90 personen die dit seizoen op de lijst staan mogen volgend seizoen meedoen voor slechts € 20,00. Vanuit onze PR commissie wordt U hierover geïnformeerd.
•    Voor iedereen die de Kwiek Seizoenkaart heeft aangeschaft en deze pas graag wil doorzetten naar het komende seizoen bieden we een korting van € 5,00 aan. De nieuwe passen zijn vanaf heden weer aan te vragen via:voorzitter@kwiek78.nl
•    In plaats van de, altijd gezellige, vrijwilligersavond zullen we onze kanjers dit seizoen op een andere, maar meer dan leuke manier, bedanken . De wijze waarop ontdekt U vanzelf!

 

Een heel verhaal waar we zo goed mogelijk hebben proberen aan te duiden waarmee we bezig geweest zijn en dingen die te gebeuren staan voor onze vereniging. Natuurlijk kan het zijn dat er vragen zijn. Stel deze dan vooral! Stel de vraag dan bij voorkeur aan de desbetreffende commissie. Op onze Kwiek website staan alle mailadressen duidelijk vermeld.

 

Beste clubleden, sponsoren en supporters, weet dat we als bestuur zijnde alles aan doen om de boel op de rit te brengen voor het nieuwe seizoen. In een uitzonderlijke situatie waarin we moeten schakelen. Toon vooral begrip voor de genomen besluiten en bedenk dat we dit allemaal liever niet hadden gehad. Namens het gehele bestuur wensen wij jullie veel sterkte en wijsheid toe, blijf in beweging en zorg goed voor elkaar. Samen komen we deze periode door!

 

Blijf gezond en Stay Strong!!

Met sportieve groet, namens het bestuur Kwiek’78


Renate Stam, voorzitter.
 

Footgolf Nederland Braasenpartners KramerKeukens Ed Laan de Kapper Indrukwekkend Oppermannen.nl WJ_vd_Heide Brasserie de Grost Voetbalschool Stefan Dol Calibris Wijnimport J. Bart Kunst Bouwbedrijf Ootje Konkel FLEXPEDIA GSEAutomatisering StudioKr8.nl Paraderma Visser 3D Design Bewegingscentrum Het Circuit ING Dralco van Straalen Hoek Bouma Bas Rundvee Pedicure PD Personeel RegioBank Kinderparadijs Koggenland Floris Electrotechniek Multimate de Goorn BandenService Mate International SpareRib Express Duijn Teamsport Monuta Loos Interieurbouw Family Fashionata Vakgarage Vlaar en Smal Keizerskroon Bloemen FORTUNE Uw bedrijfslogo hier? Rondo Vastgoed Dekker Gerard Lenting Tweewielers Pieter Leeghwater Installatie RT Schilderwerken Berend Botje Kinderopvang VDBComputers John Pronk transport

Ontwerp, realisatie en sponsering van deze website door GSE Automatisering - 2018