Kwiek 78
 
 
Kwiek 78 menu

HOOFDSPONSOR
Kramer Keukens

HOOFD JEUGDSPONSOR
Braasenpartners

Het Veer 92
1633 HD Avenhorn
Tel. 0229 - 541470
post@kwiek78.nl  

HOOFDSPONSOR
Kramer Keukens

HOOFD JEUGDSPONSOR
Braasenpartners

Nieuws

          

Beste ouders/ verzorgers,

 

Vanuit het bestuur hebben wij bij de trainers geïnformeerd wie er met zijn team aan het sporten wilt en wie niet. Elke keuze is goed aangezien iedereen voor zijn eigen gezondheid moet bepalen wat hij of zij kan en wil en wat niet. Wij respecteren een ieders standpunt hierin. Aan de hand van welke teams er gebruik willen maken van het buiten sporten, is er een schema gemaakt zodat er maar 1 team tegelijk op het complex is. Het is dan ook van belang dat je niet te vroeg naar de training komt en na de training gelijk het complex verlaat.

 

De regels waaraan we ons allemaal moeten houden:
- Jeugd tot en met 12 jaar mag vrij uit onder begeleiding sporten zonder de 1,5 meter regel in acht te nemen
- Jeugd van 13 tot en met 18 jaar mag onder begeleiding sporten, maar houdt te allen tijde 1,5 meter afstand
- De kleedkamers, kantine en wc’s blijven gesloten. Kleed je thuis om en ga thuis voor de training naar de wc en was je handen goed.
- Ouders mogen het terrein niet op. Kinderen die gebracht worden, dienen bij de poort afgezet te worden en na de training ook daar weer opgehaald te worden.
- Ben je verkouden of heeft iemand uit je gezin koorts dan blijf je thuis
- We hoesten/niezen in de elleboog en spugen niet
- Je mag alleen op het complex zijn tijdens de afgesproken trainingstijd en 5 minuten ervoor en erna. Dit om te voorkomen dat er teveel mensen bij elkaar zijn.
- Er mag alleen gebruik worden gemaakt van het hoofdveld (kunstgras) De andere velden zijn al in groot onderhoud en mogen niet betreden worden
- Materiaal zoals doelen die gebruikt worden, dienen na gebruik schoongemaakt te worden door de trainer
- Ballen mogen niet door de spelers met de blote handen aangeraakt worden

Mocht je regels willen nalezen kijk dan op de site van NOCNSF.

 

Om het sporten voor iedereen aan te bieden, zoals de gemeente dat graag ziet, mogen de kinderen tot en met 12 jaar een vriendje of vriendinnetje meenemen naar de training.

 

Er is in overleg met de trainers een schema opgesteld en zij hebben hun teams ingelicht over wel of niet trainen en zo ja wanneer dat dan is. Wij werken bij onze vereniging met vrijwilligers en dat betekent dat wij niemand kunnen verplichten voor een groep kinderen te gaan staan. Als het voor iemand niet mogelijk is door welke reden dan ook, de training op te pakken, dan staan wij achter deze vrijwilliger.

 

Wij als bestuur vinden het belangrijk dat de regels nagekomen worden en zullen er op controleren. Tevens vinden wij het ook ieders verantwoordelijkheid om de maatregelen van de overheid in acht te blijven nemen. 

 

Overzicht Parkbezetting tijdens Corona

   
           

 

Maandag

dinsdag

woensdag

donderdag

vrijdag

15

   15.30 JO9

 

 

JO101+2

Judoschool

16

   16.30 JO8

JO10-2

 

 

Judoschool

17

 

 

 

 

Judoschool

18

   JO12

 

 

JO19+17

 

19

   MO13

 JO16

JO14

 

 

20

  MO17

 Selectie

 Dames?

selectie

 

 

 

Family Fashionata StudioKr8.nl FLEXPEDIA Hoek Bouma FORTUNE Voetbalschool Stefan Dol John Pronk transport GSEAutomatisering RegioBank RT Schilderwerken Paraderma BandenService VDBComputers Wijnimport J. Bart Indrukwekkend Dekker Brasserie de Grost Gerard Lenting Tweewielers Oppermannen.nl Keizerskroon Bloemen Loos Interieurbouw Uw bedrijfslogo hier? Kunst Bouwbedrijf Berend Botje Kinderopvang Ootje Konkel Ed Laan de Kapper van Straalen Pieter Leeghwater Installatie Floris Electrotechniek Bas Rundvee Pedicure Visser 3D Design Dralco Braasenpartners Monuta Duijn Teamsport PD Personeel Bewegingscentrum Het Circuit KramerKeukens Footgolf Nederland Rondo Vastgoed Calibris ING Mate International SpareRib Express Kinderparadijs Koggenland Multimate de Goorn Vakgarage Vlaar en Smal WJ_vd_Heide

Ontwerp, realisatie en sponsering van deze website door GSE Automatisering - 2018