Kwiek 78
 
 
Kwiek 78 menu

HOOFDSPONSOR
Kramer Keukens

HOOFD JEUGDSPONSOR
Braasenpartners

Het Veer 92
1633 HD Avenhorn
Tel. 0229 - 541470
post@kwiek78.nl  

HOOFDSPONSOR
Kramer Keukens

HOOFD JEUGDSPONSOR
Braasenpartners

Nieuws

          

Club van 78

De club voor alle mensen die Kwiek’78 een warm hart toedragen!!!

Meldt u nu aan!!!

Wilt u ook lid worden van de Club van 78, vul dan onderstaand formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Voornaam
Achternaam
Adres
Woonplaats
E-mail adres
Bankrekeningnummer ivm aut.incasso
Datum inschrijving
 

Aanmelder verleent hierbij tot wederopzegging machtiging aan  het bestuur van de club van 78 om van zijn/haar genoemde bankrekening periodiek jaarlijks bedragen af te schrijven betreffende de contributie van de CLUB VAN 78.Eenmalige afschrijving van € 78,00 en welke vervolgens ieder jaar in november wordt geïncasseerd.

 

Aanmelden kan ook via onderstaand formulier.

Download het inschrijf formulier

 

 

  

Voetbalvereniging Kwiek’78 is een club in beweging. Zoals u de laatste tijd vast heeft opgemerkt is Kwiek’78 druk bezig met de toekomst. Er worden veel nieuwe initiatieven opgestart zoals een ambitieus jeugdplan, nieuwbouw van kleedkamers en bestuurskamer en renovatie van het complex en kantine.

 

Het nieuwste initiatief vanuit het PR-team is het opzetten van de “Club van 78”. Voor deze club hebben we al veel inschrijvingen binnen, maar we zijn opzoek naar meer leden! Hiervoor zijn we opzoek naar:

 • Spelende leden
 • Niet-spelende leden
 • Kwiek-fans
 • Vrienden/ familie

Eigenlijk iedereen die Kwiek’78 een warm hart toedraagt!

 

Wat houdt de “CLUB VAN 78” eigenlijk in?

De “Club van 78” is een eigen club worden binnen de vereniging Kwiek’78. Deze club brengt geld bijeen en dit geld zelf investeren binnen Kwiek’78. Vanaf januari 2006 komt deze club ongeveer twee keer per jaar samen.

 

Alle leden van de “Club van 78” geven ieder jaar een bijdrage van € 78,- aan de kas van de “Club van 78”. Met de totale bijdrage van alle leden is er dan ieder jaar een mooi bedrag dat door de “Club van 78” kan worden geïnvesteerd binnen Kwiek’78. De leden van “Club van 78” bepalen uiteindelijk waarin hun bijdrage wordt geïnvesteerd. De ideeën hiervoor zullen worden aangedragen door:

 • Het hoofdbestuur
 • Het jeugdbestuur
 • Voorzitter van de “Club van 78”
 • Leden van de “Club van 78”

De vergaderingen van de “Club van 78” zijn ook bedoelt om de mensen die Kwiek’78 een warm hart toedragen bij elkaar te brengen en daar een gezellige avond mee te hebben. De vergaderingen bestaan uit een formeel deel waarin actuele zaken worden besproken en waarin wordt bepaald waar de “Club van 78” geld in gaat investeren binnen de vereniging. Na dit formele gedeelte is er voldoende tijd om gezellig wat te drinken en bij te praten over Kwiek’78.

 

Gerealiseerde investeringen:

 • Dugouts langs het hoofdveld.
 • Tribune.
 • Pannaveld.
 • Meubulair in kantine. 

 

totaal 5 afbeeldingen
Mika20090116_01.JPG
Mika20090116_02.JPG
Mika20090116_03.JPG
Mika20090116_04.JPG
P9190136.JPG

 

Binnen de “Club van 78” zal ieder jaar een feestcommissie, van ongeveer vijf leden, worden geformeerd die een uitje organiseert voor alle leden van de “Club van 78”. Ook heeft de “Club van 78” een plek in de kantine. Alle leden van die “Club van 78” krijgen op deze plek een vermelding.

Wij hopen op deze manier een grote groep mensen bij elkaar te krijgen die Kwiek’78 een warm hart toedragen.
Voor u is het een gezellige manier om een extra bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van Kwiek’78.

Heeft u nog vragen? Bel dan met Gerard Tammer 06-53245016 of Frank Imming 06-39782839.

 

 

Ootje Konkel WJ_vd_Heide Kinderparadijs Koggenland Berend Botje Kinderopvang RegioBank Monuta Loos Interieurbouw Dralco Dekker Multimate de Goorn Bas Rundvee Pedicure Rondo Vastgoed Brasserie de Grost SpareRib Express Wijnimport J. Bart PD Personeel Oppermannen.nl Keizerskroon Bloemen Hoek Bouma Uw bedrijfslogo hier? ING Calibris Floris Electrotechniek Voetbalschool Stefan Dol Vakgarage Vlaar en Smal Footgolf Nederland VDBComputers Ed Laan de Kapper Kunst Bouwbedrijf Duijn Teamsport KramerKeukens John Pronk transport Bewegingscentrum Het Circuit StudioKr8.nl BandenService Braasenpartners van Straalen Family Fashionata FLEXPEDIA GSEAutomatisering Paraderma RT Schilderwerken FORTUNE Pieter Leeghwater Installatie Gerard Lenting Tweewielers Indrukwekkend Mate International Visser 3D Design

Ontwerp, realisatie en sponsering van deze website door GSE Automatisering - 2018