Word bloeddonor & red levens!
dinsdag 8 november 2022

Word bloeddonor & red levens!

Tijdens deze actie ontvangt Spieren voor Spieren voor elke nieuw bloeddonor automatisch een donatie om het leven van kinderen met een spierziekte te verbeteren. 


GROTE CLUBACTIE
woensdag 28 september 2022

GROTE CLUBACTIE

Sinds afgelopen zaterdag gaan onze leden weer langs de deuren om loten te verkopen voor de Grote clubactie. 80% van deze opbrengst gaat naar de club! Steun jij ook onze club?⚽️💚


DE BALLEN GAAN WEER ROLLEN
zaterdag 20 augustus 2022

DE BALLEN GAAN WEER ROLLEN

Ter voorbereiding op de competitie, die voor ons vlaggenschip op zondag 25 september gaat starten, heeft onze nieuwe hoofdtrainer Erik leuke potjes geregeld.


Seizoenskaart
dinsdag 5 juli 2022

Seizoenskaart

Nog niet in het bezit van een nieuwe seizoenskaart? Kijk dan hier om er één te bemachtigen!


TRAP VOOR TRAP
dinsdag 5 juli 2022

TRAP VOOR TRAP

Na een succesvolle eerste editie van Trap voor Trap in het AFAS Stadion, organiseert Spieren voor Spieren op zondag 25 september 2022 een tweede editie van dit unieke evenement in nauwe samenwerking met AZ.


Kopen voor Kwiek '78
donderdag 3 december 2020

Kopen voor Kwiek '78

Voetbalvereniging Kwiek '78 is aangesloten bij een nieuw soort clubactie om extra inkomsten voor onze club te genereren. Deze clubactie kost ons geen geld, geen tijd en geen moeite. Slechts één muisklik extra.


Rookvrije generatie
zaterdag 1 augustus 2020

Rookvrije generatie

Kwiek '78 is een belangrijke omgeving in het leven van opgroeiende kinderen. We geven kinderen graag het goede voorbeeld. We zijn daarom vorig seizoen begonnen de stap naar