• Informatiebulletin

  Bij Kwiek ’78 voetballen is leuk voor jong en oud. Het is een vereniging waar sportiviteit en gezelligheid hoog in het vaandel staan. Met trots noemen wij ons ‘het sportieve hart van Avenhorn’ en dat willen we ook in de toekomst blijven uitstralen. Van onze leden verwachten wij een positieve instelling in en buiten het veld. Verbaal en fysiek geweld tolereren wij niet en we behandelen onze tegenstanders met respect, net zoals wij zelf met respect willen worden behandeld. Wij werken met veel vrijwilligers die bereid zijn vele uurtjes in de club te steken, spreek uw waardering hiervoor eens naar ze uit en geef ze de kans om het u naar de zin te maken. U bent ook van harte welkom om deel uit te maken van deze groep enthousiastelingen! In dit bulletin vindt u belangrijke informatie en een aantal regels die we bij Kwiek ’78 met elkaar hebben afgesproken. Ook op onze website vindt u de nodige aanvullende informatie.

   

  Accommodatie

  Sportpark Het Veer
  Het Veer 92
  1633 DH Avenhorn

  Tel: 0229-541470

   

  Huisregels kantine en kleedkamers

  De kantine is op zaterdag geopend tot één uur na het beëindigen van de laatste wedstrijd. Op zaterdagen wordt er geen alcohol geschonken. Op andere dagen wordt geen alcohol geschonken aan bezoekers onder de 18 jaar. De kantinemedewerkers mogen bij twijfel verzoeken om een legitimatiebewijs te tonen.

  Op zondag wordt er uiterlijk om 18:00 uur gestopt met de verkoop in de kantine.

  Om 18:30 uur moet de kantine worden gesloten.

  De kleedkamers dienen na gebruik te worden schoongemaakt met een bezem en een vloerwisser. De aanvoerder en de begeleider van het team houden hierop toezicht. Voetbalschoenen mogen niet in de kleedkamer tegen de wanden worden uitgeslagen, maar dienen buiten te worden schoongemaakt aan de borstels.

   

  Kleding

  Het tenue van Kwiek ‘78 is een wit shirt met een zwarte broek en zwarte sokken. Voor alle teams zijn er tenues beschikbaar. Bij Kwiek ‘78 is in het seizoen 2010-2011 het kledingplan geïntroduceerd. De leden betalen jaarlijks een bijdrage voor de aanschaf van de tenues. De tenues blijven eigendom van Kwiek ’78.

  Op de shirts kunnen sponsors tegen betaling van een vaste vergoeding een reclame uiting laten aanbrengen. Kwiek ’78 is blij met alle sponsors en beveelt u hierbij deze sponsors vriendelijk aan.

  De tenues blijven vier jaar bij een vast team in gebruik en worden daarna vervangen door nieuwe tenues. Als voorbeeld: O13-1 houdt altijd het vaste tenue van de O13-1 en dat tenue gaat dus niet mee met kinderen naar een ander team. Ook niet als één van de familieleden sponsor is van dat team (uitzonderingen daargelaten).

  De tenues worden bij toerbeurt gewassen door één van de spelers/speelsters. De begeleider stelt hiervoor een was schema op.

  De leden dienen zelf te zorgen voor scheenbeschermers, voetbalschoenen en trainingskleding.

   

  Rookvrij

  Onze kantine is in zijn geheel rookvrij. Ons terrein is op trainingsuren van de jeugd en op zaterdagen geheel rookvrij. Roken mag u dan alleen buiten het hek.

   

  Trainingen

  Op de website staat het actuele trainingsschema. Gezien de drukke bezetting van onze trainingsvelden willen de trainers op tijd beginnen. Dat betekent dat je 10 minuten voor aanvang van de training omgekleed naast het veld staat. Het trainingsveld mag pas worden betreden als de groep die voor je traint klaar is en als de trainer daar toestemming voor heeft gegeven. De bij de training gebruikte materialen worden na de training gezamenlijk opgeruimd. Pas als alle materialen weer zijn opgeruimd kan iedereen weer naar huis. Als je bent verhinderd om de training te volgen, ben je verplicht dit minimaal een half uur voor aanvang van de training bij de trainer telefonisch te melden.

   

  De wedstrijden

  Bij thuiswedstrijden dien je minimaal een half uur voor aanvang van de wedstrijd aanwezig te zijn, tenzij de begeleider anders heeft aangegeven.

  Bij uitwedstrijden van de jeugdteams wordt er een beroep gedaan op de ouders om de spelers naar de velden te brengen. Op de website van Kwiek ’78 staat vermeld welke ouders er moeten rijden. Als de ouders niet in de gelegenheid zijn te rijden, dienen zij zelf voor vervanging te zorgen en dit tijdig te melden aan de begeleider van het team.

   

  Afkeuringen

  Wij spelen in het district WEST1. Bij landelijke afkeuring wordt dit via de Voetbal.nl app of NOS teletekst pagina 603 vermeld. Indien dit niet het geval is, zal de begeleider van het team de spelers informeren. Binnen een team wordt gebruik gemaakt van een belsysteem of app groep waarin de spelers elkaar informeren. Als we de informatie over afkeuringen tijdig ontvangen, zullen wij dit ook op het wedstrijdschema op de website plaatsen. Ook op teletekst pagina 601, wordt informatie over afkeuringen vermeld. Dit betreft alleen algehele afkeuringen.

  Een door de KNVB gerechtigde consul keurt de velden van Kwiek '78.

   

  Contributie

  De contributie bestaat uit een basisbedrag en een bedrag voor het kledingplan. De bijdrage voor het kledingplan bedraagt  € 20,- per spelend lid.

  Veld
  Mini`s € 55,-
  O8 en O9 Jeugd € 85,-
  O10 en O11 Jeugd € 100,-
  O12 en O13 Jeugd € 105,-
  O14 en O15 Jeugd € 115,-
  O16 en O17 Jeugd € 130,-
  O19 Jeugd € 145,-
  Senioren € 165,-

  Zaal
  O15 Jeugd € 80,-
  O17 Jeugd € 90,-
  O19 Jeugd € 100,-
  Senioren € 110,-

  De contributie wordt geïncasseerd middels een contributiepartner (NIKKI). Deze sturen een mail met het betaalverzoek. Vervolgens kunnen de leden het bedrag in 1 keer over maken of er voor kiezen om de contributie in delen te betalen. Bij het in delen (maandelijks) betalen zitten administratiekosten verbonden die ten goede komen van NIKKI.

   

  Lidmaatschap

  Het lidmaatschap is minimaal voor één seizoen.

  Lid worden kan via het invullen van het formulier dat op de website staat, te vinden onder het menu Informatie en ‘Lid worden?’.

  Opzeggen van het lidmaatschap kan uitsluitend schriftelijk, voor 1 juni van het dan lopende seizoen, bij de ledenadministratie van de vereniging. Dit formulier staat ook op de website onder het menu Informatie en ‘Lidmaatschap wijzigen’. Anders wordt de contributie nog in rekening gebracht.

   

  Digitale Spelerspas KNVB

  Voor spelers uit leeftijdscategorie O12 of oudere leeftijdscategorieën, is het door de KNVB verplicht gesteld dat er een digitale spelerspas bij de wedstrijden aanwezig is. Bij aanmelding moet hiervoor een kleuren pasfoto worden ingeleverd. Zonder digitale spelerspas mag er niet worden gevoetbald!

   

  Website

  Op de website www.kwiek78.nl vindt u alle informatie over de vereniging alsmede informatie over afgelastingen. Het wedstrijdprogramma op de website is altijd het meest actuele programma, dus het is raadzaam om deze regelmatig te raadplegen.

  Heeft u nieuws of wilt u een artikel plaatsen op de website, dan kunt u dit sturen naar: post@kwiek78.nl

   

  Sponsoring

  Ook u kunt sponsor worden! Kwiek ’78 heeft een actief PR beleid. Neem contact op met onze PR leden en zij zullen u graag informeren over de mogelijkheden om als sponsor toe te treden. U kunt dit doen via sponsoring@kwiek78.nl

   

  Bestuur

  Iedere donderdagavond vanaf 20:00 uur is er een bestuurslid aanwezig op het complex. Indien u vragen en/of opmerkingen heeft, dan kunt u deze op dat tijdstip met de bestuursleden delen.

   

  Club van 78

  Binnen Kwiek ’78 is de Club van 78 actief. Deze club is onafhankelijk en opgericht om jaarlijks voor Kwiek ’78 een bijdrage te leveren in de door de leden van deze club gekozen doelen. Leden zijn vrienden van de vereniging en steunen de club. Daarnaast organiseren ze samen leuke evenementen. Wilt u informatie of wilt u zich inschrijven, neem dan contact op via het menu Sponsors en ‘Club van 78’.

   

  Loterij / entree

  Voor het bekostigen van activiteiten van de jeugdelftallen zoals onder andere de jeugdslotdag, wordt er op de zondagen wanneer het 1ste  elftal thuis speelt, entree gevraagd. Hiervoor ontvangen de bezoekers lootjes voor de loterij die bekend wordt gemaakt in de rust. De entree / lootjes worden door de O15 junioren verkocht met ondersteuning van iemand van het bestuur. De namen van de verkopers worden op de website vermeld.

   

  Vrijwilligersdiensten

  Naast de vele leden die vrijwillig allerlei zaken voor ons regelen, zijn er ook leden wie een periodiek verplichte ondersteuning in de kantine dienen te geven. Dit gebeurt middels bardiensten, keukendiensten en/of schoonmaakdiensten op de maandagochtend of maandagavond.

  Bij niet op komen dagen bij deze verplichte ondersteuning in de kantine en de schoonmaak, wordt € 50,- boete in rekening gebracht.

  Deze diensten worden jaarlijks opgesteld door de kantinecommissie en gelden voor alle senioren, O18- en MO20 junioren en de ouders van de overige jeugdleden.