OUDE BEKENDEN TERUG BIJ KWIEK, STAF SELECTIE KWIEK HEREN 1 EN 2 IS BEKEND.

Door diverse wisselingen van de wacht moest de technische commissie van onze vereniging op zoek naar een trainer/coach voor onze Heren 1 en 2. Na diverse gesprekken konden we snel tot overeenstemming komen en jullie vanaf heden laten weten dat alle posities weer ingevuld zijn. En met wie! Het eerste elftal zal komende seizoen onder leiding staan van Erik van Geemen, voor vele geen onbekende bij Kwiek’78 omdat hij een aantal jaren geleden ook al werkzaam was bij de club. Zijn assistent is ook geen onbekende; Hans Tol zal deze taak gaan waarnemen. Tot slot nog een oudgediende die de heren van Kwiek-2 onder zijn hoede gaat nemen, niemand minder dan Frits Bosch. 

Met deze drie heren meent de technische commissie drie toppers binnengehaald te hebben, met een ervaring waar menig andere club jaloers op zou zijn!

Vorige week woensdag waren de heren aanwezig om de contracten te ondertekenen en alvast kennis te maken met de selectiespelers.

Namens het bestuur van Kwiek’78 wensen wij de heren een prachtig, mooi, maar vooral succesvol seizoen toe en hebben hoge verwachtingen wat de prestaties betreft. 

Het bestuur dankt Hans Tol voor zijn tomeloze inzet afgelopen jaren als trainer/coach van Kwiek-2, maar natuurlijk ook Klaas de Wit als begeleider van onze Heren-1. Tot slot ook een bedankje voor Geert Rol die de mannen, ondanks de lastige Coronaperiode, toch op een hele stabiele plek in de competitie heeft laten eindigen.

    

DAMESVOETBAL KRIJGT MEER GLANS!

Nu het seizoen weer bijna ten einde is vinden er soms de nodige verschuivingen plaats. Zo ook bij onze Vrouwen selectieteams 1 en 2. Al jaar en dag stonden Remco, Ron, Andre en Sandy voor de Vrouwen-2 groep en konden we Ron Jonker bij de Vrouwen-1 zien schitteren als trainer/coach. Omdat Ron te kennen heeft gegeven te stoppen moest de technische commissie op zoek naar een nieuwe trainer/coach. Gelukkig duurde deze zoektocht maar kort; Remco gaf aan dat met de vier mannen toch wel iets moois te maken moest zijn met deze elftallen…Na een kort samenzijn met de vier mannen was er al snel “witte rook” te bespeuren van uit de bestuurskamer. 

Komende seizoen staan Remco en Andre voor het Vrouwen-1 team en nemen Ron en Sandy de honneurs waar voor onze Vrouwen-2 groep. Het doel van de mannen is meer samenwerking tussen en met de beide teams. Als we de voorgaande seizoenen zien hoe deze heren dit telkens voor elkaar krijgen twijfelt er dan ook niemand bij het bestuur aan of dit wel goed gaat komen en weten zeker dat de beide vrouwenteams tot ongekende hoogte gebracht gaan worden in prestatie- en gezelligheidsvoetbal. De ideale mix om van je zondag de leukste dag van de week te maken!

Het bestuur wenst Remco, Andre, Ron en Sandy dan ook heel veel plezier en succes en zijn bovendien trots dat deze echte Kwiekers dit voor de club willen doen!